Как да Отстраняване на LG Washer WM06242H Попълнете Valve

The LG WM06242H е с предно зареждане перална машина с директно моторно задвижване , наклонен барабан , вграден нагревател и въртящи циркулация на водата . Въпреки това, ако шайбата изглежда да се пълни с твърде много вода , пълни с вода , когато шайбата не е включен или е в употреба , или капе вода във ваната постоянно , за пълнене клапан може да бъде виновен . Отстраняване на запълване клапан е възможно, но имайте предвид, че отстраняване на проблеми изисква разглобяване част на шайбата и тестване на електронни части , така че не се опитвайте тази задача , ако не сте уверени в собствените си способности в тази area.Things ви е нужно
чиста кърпа (а )
Philips отвертка
Labels
Ohm м MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

прекъснете захранването на пералната машина LG от власт и изключете водата вентили. Извадете маркучите от пералната машина и почистете мрежата на входния в маркучите , както и вътре в порта на устройството за миене връзка. Отломки във водните маркучи или входните екрани може да се отрази на изпълнението на попълване клапан.

2

Намерете винтовете по гърба ръбовете на пералнята и извадете с отвертка Philips . Настройте винтовете настрани. Повдигнете задния панел и изключване на пералната машина и да слизат внимателно.


3

Намерете запълване клапа , която е синьо и сиво, от дясната страна близо до върха , където маркучите обикновено свързване на гърба на шайбата . Погледни клапана, за да се види дали вентилът е повреден и трябва да бъде заменен, тъй като по-нататъшно отстраняване на проблеми не е необходимо , ако клапанът ясно се нуждае от подмяна. Свържете се с LG за подмяна и /или услуга.

4

Използвайте етикет за идентифициране на два проводника , които се свързват соленоидите към вентила , и след това изключете проводниците към конектор терминал . Имайте предвид, че ако клемите на тел или конекторите телените са корозирали , тези части ще трябва да бъдат заменени , както добре.

5

Тест за непрекъснатост на всеки соленоид с помощта на метър ома . Ако няма съпротива на един или и двете от соленоидите , вентилът е повреден и се нуждае от подмяна.

6

Използвайте чиста , влажна кърпа за почистване на клапата добре и отстраняване на отломките , ако има ома съпротивление и вентила изглежда друго функционален . Почистване на клапан може да помогне за отстраняване на отломките , който блокира вентила от затваряне и причинява неизправност.

Колко дълго Evaporator Бобини Последно на Home A /C

? Един климатик работи чрез премахване на топлина от вътрешността на сградата и я обезвъздушаване отвън. Климатичната система се състои от компресор, кондензатор, бобина, изпарител серпентина , вентил

Περισσότερα >
Рафтовете Домашно Резервирайте

Книгите са тежки . За едно нещо, те тежат много. Но , също така , те носят със нас на възраст от човечеството. Тези, които притежават казват нещо за това кои сме ние . Рафтове за книги , а след това -

Περισσότερα >