Как да отстранявате Top Loading сигнализиращ на Frigidaire Washer

Frigidaire , която започна като компания, която произвежда хладилници , прави няколко различни модели на горно зареждане перални машини. A сигнализиращ в Frigidaire топ -разтоварна машина вероятно е индикация за проблем може да имате възможност да се определи , независимо от конкретния модел на вашата машина. Отстраняване на устройството не е сложно и често решава проблема , без необходимостта от скъпи ремонти . Нещата ще трябва
Level

Покажи повече инструкции

1

Отворете пералнята от върха и преразпределя натоварването вътре. Товарът може да са заплетени в барабана или изместен , така че е неравномерно , което води до сигнализиращ аларма.

2

Уверете се, че не е нужно прекалено много плат в товара. Горно зареждане перални машини имат определено натоварване и голяма утешител или голям размер на дрехите могат да задръстят системата и да предизвикат писукането като шайбата се изключва. Премахнете всички големи обекти да се облекчи товара.


3

Изключете устройството и го включете обратно инча Ако машината е претърпял кратка прекъсване на захранването или BROWNOUT по време на работа , тя може да започне да бипка . Изключването тя помага да го нулирате , така че можете да започнете цикъла на измиване отново.

4

Проверете на дисплея за съобщение за грешка. Обикновено , E13 означава теч система на Frigidaire шайби. E23 и E24 означава проблем с помпата за източване . E41 означава вратата на пералнята е отворен или машината мисли, че това е , което би могло да бъде проблем сензор. E44 , E45 и E46 всички посочва проблем с табло за управление . Във всеки случай , конкретния въпрос се нуждае от ремонт преди писукането спира и машината се възобновява работа. Вие най-вероятно ще трябва професионален ремонт.

5

Проверете шайбата е ниво. Ако наклонен етаж поставя шайбата по наклон , може да се повреди и да започне да издава звукови сигнали в отговор . Поставете ниво на върха на пералната машина, за да се уверите, че е правилно балансиран. Ако нивото показва шайбата е наклонен , се коригира наклона чрез коригиране на крака на шайбата или чрез поставяне на нещо под краката , за да получите нивото на машината. То подобрява работата и трябва да спре пиукане , ако наклонът предизвикала алармата .

6

Разглеждане на контролния панел , за да се гарантира един бутон не е заял , което също може да доведе до сигнализиращ аларма. Ако е така, издърпване на бутона обратно спира алармата .

Защо ми е Хладилник Popping Non - Stop

? Без значение какъв вид , марка или възрастта на вашия хладилник , той ще направи някои звуци. Хладилници са просто шумни уреди , защото толкова много се случва вътре в тях и около тях . Пръкват шумо

Περισσότερα >
Как да продават ръчно изработени мебели

щастие много възможности да се представят , когато занаятчии и майстори търсят начини да продават своите ръчно изработени продукти . Интернет , местни магазини, бълха пазари и частна собственост, мебе

Περισσότερα >