Как да се промени Белоу на Duet Washer

Whirlpool Дует шайби са с предно зареждане , енергийно ефективни , жилищни перални машини с множество автоматични цикъла на измиване и температурни настройки , както и функция за намаляване на шума , известен като Тихо Вашингтон Duet шайби използвате гумено уплътнение компонент, наречен мях за предотвратяване на вода от разлива на отвора на вратата и на пода. С течение на времето , духалото могат да развият пукнатини, които позволяват на водата да избяга. Промяна на гофрираните на дует за миене може да се направи , че процесът е доста широка . Ако не сте запознати или неудобно с този вид ремонт на уреда , обърнете се към специалист. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Hex - отвертка
Flat - отвертка
T -20 Torx отвертка
Замяна духало MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Извадете електрическия кабел и да се премести на съответния прекъсвач прекъсвач на положение "изключено " състояние да изключите захранването на машината. Завъртете вентила за подаване на вода към "Off /затворен" позиция.

2

Преместете шайбата 3 до 4 метра от стената , така че можете да получите достъп до задната част на уреда. Отстранете трите винта, по протежение на задния ръб на горния панел. Повдигнете панела на разстояние от върха на шайбата и я оставете настрана.


3

Намерете чекмеджето за перилен препарат от ляво на контролната конзола на предната част на машината . Издърпайте чекмеджето , доколкото той ще отиде . Натиснете бутона за освобождаване на гърба на чекмеджето и премахване на компонента. Премахване на вдлъбнатите винтовете на корпуса на дозатор чекмедже. Задайте отстраняват компоненти към страната .

4

Откачете кабелите , свързани към гърба на контролния пулт . Издърпайте силно конекторите да освободи жиците ; не дърпайте себе жиците . Натиснете върху заключващите разделите по протежение на горния и долния край на контролната конзола с плоска глава на отвертка , докато не се освободи . Поставете контролната конзола настрана с другите компоненти, отстранени за миене .

5

Премахнете винтовете на шестнадесетичен - главата от долния ръб на петите панел. Издърпайте панела на разстояние от предната част на машината и го поставете настрани.

6

Отворете вратата на миене . Използвайте малка отвертка за премахване подпорна телена напрежение пружина от предната част на духалото . Задайте напрежение пролетта на подпорна телена настрана ; да се грижи за да се избегне увреждане на пролетта част на компонента.

7

Peel духалото назад от ръба на отвора на вратата за достъп до модула на ключа на вратата . Премахване на врати винтове превключвател сглобяване с T -20 Torx отвертка ; броят на винтове варира от Whirlpool Duet модел. Извадете възела на ключ врата и изключвате три метални конектори от ключа на вратата терминалите . Задайте отстранен събрание и винтовете, за да отстрани.

8

Затворете вратата на устройството за миене и премахване на четирите винта шестнадесетичен - главата от ъглите на предния панел. Свалете предния панел и го облегна отстрани на машината.

9

Завъртете духалото подпорни Винт на скобата обратно на часовниковата стрелка , за да разхлаби скобата , който придържа мяха към предната част на ваната за миене . Отстранете скобата и духалото . Изхвърлете старите духалото , но си запазваме скоба.

10

Fit замяната духало около предната част на ваната за миене . Поставете духалото , така че " Плачете дупките " са на дъното.

Как да се провери Сензори на SHU43C Circulation Pump Bosch

The Bosch SHU43C е миялна машина с функции като система за намаляване на шума , програма кондензация сушене , тройна филтрация и сензорна система условие вода , която следи текущото състояние на водит

Περισσότερα >
Осъществяване на картон председател

Осъществяване картонена стол е евтин и прост проект, който може да завърши в един ден. Можете да закупите картонени листове или повторно използване на картонени опаковъчни кутии, за да се създаде лек,

Περισσότερα >