Как да се определи Washer , които няма да Помпа студена вода

Перални машини имат топла вода и студени водни линии, за да ви позволи да изперете със или гореща , топла или студена вода. Ако работи за миене , а само използва гореща вода, дори когато е настроена на " студено пране" цикъла , може да има проблем със студените водни линии. Тъй като някои материали трябва да се измиват само в студена вода , рискувате да повредите дрехи , ако не отстраните липсата на студена вода. Инструкции

1

Reach зад шайбата и да намерят тръбата за студена вода на входа . Може да се наложи да дръпнете шайбата далеч от стената, за да стигнем до тръбата.

2

Трейс тръбата обратно нагоре към студената вода линия клапан. Завъртете клапана в отворено положение . Опитайте се да тече шайбата в един студен воден цикъл .


3

Ако студената вода не започне изпомпване , изключете шайбата и я изключете . Намерете входящата вода клапан на гърба на шайбата . Това е звеното, което най- горещи и студени водни линии тичам в .

4

Изключете както на горещи и студени водни вентили . Отваряне на корпуса на смукателен клапан . В зависимост от марката и модела на устройството за миене , може да се наложи да развийте винта за отваряне на корпуса. Извадете тръбата за студена вода.

5

Огледайте екрана вътре в линията на водата или в корпуса на входния клапан. Ако екранът е задръстен , това изплакнете с топла вода , преди да я постави обратно на мястото му . Ако екранът вече е чисто, но все още нямам студена вода , входящия клапан е дефектен.

6

Извадете и двете водни линии от входния клапан . Водата все още трябва да бъде изключен. Развийте корпуса на вентила от монтиране на стена или на гърба на шайбата . Инсталирайте нова такава, която съответства на стария клапан. Свържете водни линии и обръщане на водата отново.

Как да премахнете Звеното за контрол на Bosch SHX46A

A разделение на Bosch и Siemens Home Appliance Group, Bosch е немска компания, която произвежда оборудване за обслужване на частни клиенти . The Bosch SHX46A е вграден , неръждаема стомана миялна маши

Περισσότερα >
Как да направим един стол От Saddle

Ако Lone Ranger кара сърцето ти туп от вълнение , и John Wayne е вашият герой , след вземане на един стол от седлото е добър проект за вас. Western -тематични мебели е подходящ за дървени колиби , сел

Περισσότερα >