Как да се замени на амортисьори в дует Washer

Действайки като окачването на вашата кола , амортисьори във вашата Whirlpool Duet пералня помогне за стабилизирането на барабана по време на високоскоростна центрофуга . Можете да чуете необичайни шумове или получите код за грешка на дисплея по време на измиване , ако една или повече от амортисьорите са разхлабени или повредени. Има общо четири амортисьори във вашата Whirlpool Duet уред : два отпред, два отзад. За достъп до шоковете ще трябва да премахнете две от panels.Things шайбата е ви е нужно
Комплект отвертки
клещи
Клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

изключете пералната машина и изключете подаването на вода към спирателния вентил. Извадете и двете входни маркучи и маркуча за източване. Топли и студени маркучите за подаване на вода може да се отвинти от задната част на уреда с помощта на клещи за допълнително сцепление . Отстранете винтовете около връзката на маркуча за източване , за да се отстранят маркуча от задния панел .

2

Отстранете трите винта в предната част на шайбата под петите панел. Издърпайте панела навън и надолу, за да премахнете. На следващо място, да се придвижват в гърба на пералната машина и отстранете тринадесет винтовете на задния панел на място. Преместете задния панел на една страна , когато тя се откъсва от уреда . Амортисьорите сега са видими в предната част и гърба.


3

Намерете събирането на проводници , работещи в близост до дъното на уреда в задния десен ъгъл. Използвайте клещи за да дръпнем пластмаса самара извършване проводниците далеч от рамката на шайбата . Откачете зелено земята проводник от шайбата и захванете разделите на микропрекъсвачът в долния десен ъгъл на уреда. Издърпайте микропрекъсвачът нагоре, след това се премести цялата колекция на жици от пътя .

4

Извадете повреден шок абсорбер , като го хваща горната монтирате , където се задържа до барабана и завъртане на 90 градуса обратно на часовниковата стрелка . Повторете за долната планината, за да се премахне напълно от шока . Повторете този процес за всеки повреден шок .

5

Поставете новата амортисьора в позиция с най-дебелия край на върха, най-близо до барабана. Тънкият край на шока , частта, която е компресиран , когато е поставен под натоварване , отива на дъното. Туист на планината на 90 градуса по часовниковата стрелка , за да го прикрепите към барабана ; повтаря процеса на дъното на шока . Прикрепете всички други сътресения , като се използва същия метод.

6

Прикачаме събирането на проводници в долния ляв ъгъл на уреда от стреляйки микропрекъсвачът обратно в позиция. Поставете отново зелена земята проводник към рамката. Поставете петите панел обратно на мястото му в предната част на шайбата и да се замени винтовете.

7

Завинтете задния панел обратно на гърба на уреда и затегнете маркучите за подаване на гореща и студена вода обратно в място . Завийте маркуча за източване обратно в положение и включете уреда обратно инча

Как да разглобявате тавана вентилатор на Hampton Bay

Много собственици се насладят на хладен бриз, вентилатор на тавана произвежда . Въпреки това, може да дойде време , когато решите да премахнете или замените вентилатор на тавана . Вентилатори Hampton

Περισσότερα >
Как да спечелим една Wood Stool

При изграждането на дървена табуретка , можете да изберете вида на дървесината , която искате да използвате и размера на изпражненията . Като цяло, седалка табуретка трябва да имат обиколка на най-мал

Περισσότερα >