Как да Премахване на Frigidaire Bracket Stack

Moving шайба Frigidaire и сушилня , които са натрупани в началото на всяка друга , изисква премахването на скобите стека . За разлика от много производители , на Frigidaire изисква отстраняване на миене на горния панел. Скобите за монтиране към вътрешността на кутията на устройството за миене . Това осигурява по-голяма стабилност за сушилнята в случай шайбата излиза от равновесие. Премахване скоба Frigidaire включва изключване на сушилнята , така винтовете конзоли са достъпни . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Utility нож
Nut шофьор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Извадете шайбата Frigidaire и сешоар захранващите кабели от електрическия контакт. Изгасете двете водоснабдителни втулки за доставка на вода за миене .

2

Разхлабете винта на скобата на маркуча за осигуряване канал към сушилня ауспуха с Филипс отвертка и издърпайте маркуча за сушилня канал далеч от сушилнята.


3

Отстранете капачките обхващащи винтове за закрепване на предните скоби към предната част на сушилнята. Капачките могат да наложат някои любопитни с нож . Отстранете винтовете за закрепване на предния скобата към предната част на сушилнята с шофьор гайка .

4

Хвани долната част на едната страна на сушилнята , докато помощникът ви грабва дъното на другата страна. Повдигнете предната част на сушилнята и извадете го изпраща да се откачи задната част на сушилнята от задните скоби . Повдигнете сушилнята шайбата с помощта на вашия помощник.

5

Отстранете винтовете за закрепване всяка от скобите стапелните към вътрешността на шайбата с драйвера на гайка . Главите на винтовете са насочени към центъра на шайбата .

6

Позиционирайте предната част на устройството за миене горния панел в каналите на вътрешната горната част на стените на устройството за промиване . Натиснете горния панел напред докато се фиксира под горната част на контролната конзола . Закрепете обратно фланеца на горния панел на задния панел с крепежните болтове и шофьор гайка .

Алтернативни климатици за влажен климат

Избор на климатик за влажен климат не е толкова голям на предизвикателство, тъй като тя може да изглежда . Ключът е да се четат внимателно етикетите и опишете вашите нужди на продавач , когато пазарув

Περισσότερα >
Как да Re- Cover Мебели Използване Топими Webbing

Един от най-лесните начини да се докоснат и да се определи повреден мека мебел е с помощта стопяема ремъци . Направете вашата мека мебел артистична и уникална чрез поставяне на апликации върху разкъсв

Περισσότερα >