Отстраняване на един газ Сушилня Запалителен Това не е Светещи

A сушилня газ използва метална подпалвач да запали единица , но този компонент не създава искра. Вместо това, тя се загрява до точката, където тя води вътрешният термостат , който отваря на газовия вентил . Функционален подпалвач загрява , докато тя свети ярко червено - това е, когато се генерира достатъчно топлина, за да възпламени газта. Ако вашата сушилня работи, но не за отопление , детонатора е неуспешен . Това са стъпки, които можете да предприемете, за отстраняване на неизправности . Нещата ще трябва
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Включете газ сешоар . Ако вътре в барабана се върти , но няма топлина , проблемът с детонатора .

2

Изключете сушилнята , изключете газ линия клапан и премахване на вентила от задната част на устройството .


3

Развийте винтовете на задния панел на сушилнята с Филипс отвертка. Свалете задния панел. В зависимост от модела на газ сушилнята , детонатора може да бъде достъпен през предния панел на устройството . Ако това е така , извадете винтовете , притежаващи вратата на сушилнята на място и тези, които държат на предния панел на място. След това отстранете вратата и панела .

4

Намерете детонатора . Това е вилкообразен събрание метал свързана към барабана .

5

Проверете жицата , където се включва в основата на детонатора . Ако връзката е хлабав , включете го здраво. Това би могло да реши проблема. Ако кабелите не е проблем , продължете към следващата стъпка .

6

Проверете върха метал на детонатора за следи от корозия или счупване. Това може да означава, детонатора е късо или напукани . Така или иначе, това ще попречи на детонатора от нажежен и ще трябва да замени цялата детонатора .

7

Включете в сушилнята и се прикрепва на газовата линия . Включете сушилнята и проверете детонатора . Ако не светят изобщо , или отнема необичайно дълго време - повече от няколко минути - за да се постигне една червена светлина , а след това на корозия и /или повреда на детонатора е станал причина тя да е дефектен. Изключете сушилнята и извадете газовата линия .

8

Изключете детонатора и отстранете винтовете го държи в място . Инсталирайте нова подпалвач в стария си място и да се замени окабеляването и винтовете.

9

Сменете душ панел.

Какво причинява на съскащ звук на Газова печка Плот

? Печки газови котлони често имат съскащ звук , свързани с използването им , че нямате опит с електрически агрегати . Източникът е газа, преминаващ през вентилационните отвори . Ако не чувате звука ,

Περισσότερα >
Как да направим един стол От Saddle

Ако Lone Ranger кара сърцето ти туп от вълнение , и John Wayne е вашият герой , след вземане на един стол от седлото е добър проект за вас. Western -тематични мебели е подходящ за дървени колиби , сел

Περισσότερα >