Как да се ремонтира GE Washer Knob Това не е Обръщайки

GE шайби обикновено са контролирани с едно копче или поредица от копчета. Бутоните са свързани с таймери , които активират до желаната настройка /време . С течение на времето пластмасови компоненти , които позволяват на копчето да се превърне могат да станат износени . Това може да доведе до копчето, за да се измъкне , без да се обърнат активиране на таймера, или просто да се залепи . Отстраняване на заседнал копчето ще помогне да се определи кой компонент да се замени. Нещата ще трябва
Flat - главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

извадете шайбата от контакта .

2

Grasp предната част на главата , който не се превръща . Slip върха на отвертка зад копчето за освобождаване на холдинговото клип .


3

Издърпайте копчето направо шайбата .

4

Огледайте гърба на центъра на копчето на устройството за миене . Ако малки пластмасови зъби в откриването на център са износени замени с ново копче GE шайба. Ако зъбите изглеждат OK преминете към Стъпка 5 .

5

Огледайте зъбците на малка пластмасова парче , че копчето е свързан с на контролния панел. Ако зъбите изглеждат износени , ще трябва да замени самия механизъм на таймера . Ако копчето не се обърна или завъртане на всички и зъбите на пластмасовата част , прикрепена към таймера се появяват фини механизъм на таймера може да бъде счупен.

6

Отстранете винтовете в горната част на контролния панел. Издърпайте панела напред. Изключете и премахване на таймера с лоши зъби или с проблема не се обърна към всички.

7

Свържете нов таймер , който съвпада с вашия конкретен модел GE . Замяна на контролния панел и натиснете новия бутон на място. Уверете се, че главната стрелка копчето е облицована с "Off" настройка.

Първи Hot Water Out на Culligan диспенсер

Много охладители Culligan вода също раздават топла вода . Някои опаковки имат чешмяна лесен за използване на топла вода , а други имат бутон, който представлява топла вода . The Culligan Executive Bot

Περισσότερα >
DIY Beer Bottle Мебели

Дали намерят вашите плотове обсипани с абсурден брой изпразва след епична партия или просто не знаят какво да правят с нарастващата си колекция от необичайни бутилки бира , рециклирането им в мебели е

Περισσότερα >