Как да замени Motor Controller в Maytag Нептун

Ако сте развълнуван , защото си Maytag Neptune миене няма да агитирам , може да се наложи да замени управлението на двигателя . A лошо моторни контролер може да предизвика различни проблеми с шайба. Тя не може да се върти или да агитирам , или тя може да направи и двете в грешното време . Така или иначе, дрехите могат да се окажат по- сапунена , wet бъркотия в края на цикъла на пране . Сменете управлението на двигателя в Maytag Нептун и да получите вашия шайба обратно до скорост. Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка в
Покажи повече инструкции

1

прекъснете захранването на шайбата , като изваждате кабела или изключване на прекъсвача на устройството се включва в .

2

Отвори вратата и отстранете четирите Филипс - главата винтовете по ръба на отвора на вратата .


3

премахнете винтовете на Филипс - главата от пантите на вратите. Повдигнете леко вратата и издърпайте разделите на пантите от слотовете в шайбата .

4

Бутнете върху отвесните публикации от всяка страна на отвора на вратата . Туист на външните ръбове на длъжностите от тялото на шайбата , и издърпайте на стълбовете . Дръпнете предния панел на разстояние от шайбата .

5

Извадете металния щит от контрол задвижващия блок в долната дясна част на шасито на миене . Натиснете раздела заключване в долната лява част на екрана , и издърпайте щита изключите устройството . Изключете електропроводната система , която работи от моторни контрол блок на двигателя .

6

Разхлабете и свалете двата винта Phillips главата в предната част на бордовото оборудване за контрол на мотора. Плъзнете моторни контрол блок към предната част на шайбата и я вдигнете моторния контрол рамката .

7

Поставете закачалката локализиране на заместващо моторни контрол в гнездото на гърба на контролния фрейм , и плъзнете контрола към задната част на шайбата , докато щракне на място . Поставете и затегнете двата винта в предната част на събранието. Свържете електропроводната система на двигателя . Поставете щита над единица и заключване раздела на място.

8

Поставете предния панел на шайбата . Натиснете в по отвесните публикации да ги заключите върху шайбата . Плъзнете разделите на пантите в слотовете в шайбата . Спуснете вратата , докато разделите се е наместила . Монтирайте и затегнете винтовете в пантите на вратите.

9

Монтирайте и затегнете четирите Филипс - главата винтовете около отвора на вратата .

Информация за Polar Cub електрически вентилатори

Polar Cub осцилиращи електрически вентилатори - произведени от AC Gilbert & Company - бяха продадени между 1915 нагоре през края на 1960 . Интересно за тяхната проста, но здрав дизайн , тези ретро фен

Περισσότερα >
Стол принадлежности за поправка

Даване , че старата стол с нов облик ще изискват три вида доставки. Първо, имате нужда от нещо , за да почистите стола . Много пъти всичко старо парче на нуждите на мебели е за вас , за да почистите д

Περισσότερα >