Указания за Подмяна One -Time Топлинни предпазителите в Whirlpool Сушилни

За да ви помогне да защитите вашата сушилня и у дома от опасностите от прегряване на уреда , вашата сушилня Whirlpool е оборудван с топлинен предпазител . Този предпазител ще се отвори , ако сушилнята превишава максималната безопасна работна температура. Ако се опитате да включите сушилнята за и нищо не се случва , изгорял предпазител топлинна може да бъде виновника. Термичният предпазител не е трудно да стигнем до , и го променя себе си е много по-евтино , отколкото да поставят един техник . Нещата ще трябва
Nut шофьор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете сушилнята Whirlpool от съда . Shut на доставките на газ , ако сушилнята използва газ.

2

Отворете вратата на сушилнята и извади екрана за мъх . Затворете вратата .


3

Развийте двете шестнадесетичен - главата винта, които закрепват долния преден панел, за да сушилнята Whirlpool с шофьор гайка . Плъзнете панела надолу и я издърпайте далеч от сушилнята , за да го премахнете.

4

Отстранете скобата и винт от дъното на канала мъх . Свалете двата винта от горната част на тръбата кърпа за отстраняване на тръбата . Издърпайте тръбата от сушилнята , и го оставете настрана.

5

Намерете топлинна предпазител отляво на термистора . Издърпайте двата проводника на разстояние от терминалите на върха на топлинна предпазител . Отстранете винтовете , държащи предпазителя на изпускателната тръба , и издърпайте предпазителя от шахтата .

6

Поставете нов предпазител в тръбата , и инсталирайте винтовете . Свържете двата кабела към клемите на предпазителите . Поставете тръбата мъх в позиция. Поставете и затегнете двата винта в горната част на тръбата . Поставете скобата на дъното на канала и го закрепете с помощта на винт .

7

Поставете панела на предната част на сушилнята и я закрепете на място с двата винта . Отворете вратата на сушилнята и инсталирате екрана за мъх .

The Best 50 галон Electric Hot Water Нагреватели

Hot бойлери са основен уред във всеки дом . Защото те ще получат толкова много употреба, това е важно да изберете високо качество на водата нагревател, който може да осигури години на безпроблемна упо

Περισσότερα >
Как да се изгради един Shaker Style Bed

Как да се изгради един Shaker Style Bed . На клатачки са известни със своите дървообработващи умения и мебелите са направени. Няма нищо доста като чисти , елегантни линии на мебелите Shaker . Това eHo

Περισσότερα >