Как да се върнете страни на вратата С Whirlpool Duet

The посока на вратата на вашия Whirlpool Duet сушилня може да се промени , за да направи по-лесно да използвате уреда в един по-широк спектър от места. Можете да намерите вратата удря шкафове, стени или други уреди , разположени в непосредствена близост до сушилнята в сегашната си позиция . Обръщането на люлка е съсредоточена главно върху адаптирането на вратата ; тялото на уреда е проектиран да побере до вратата или в положение и се нуждае от много малко промени. Нещата ще трябва
Комплект отвертки
Towel MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Свалете четирите винта държи вратата към предната част на сушилнята , докато в подкрепа на теглото на вратата със свободната си ръка . Поставете вратата и панта вътре на върха на кърпата да защитят външната повърхност от надраскване.

2

Погледнете надолу към вътрешната страна на вратата на сушилнята с пантата на ляво и на дъното , като сочи към вас. Премахнете винтовете на главата Филипс на 12, 2 , 4, 6 , 8, 10 часа и да ги постави на една страна. Съхранявайте други винтове на мястото си.


3

Повдигнете вътрешната част на вратата и я поставете на една страна. Отделете външната част на вратата на две части чрез завъртане на вътрешната секция на часовниковата стрелка, за да го освободите заключващите уши . Обръщане на вътрешния пръстен на 180 градуса , поставете го обратно във вътрешността на външната част на вратата и го завъртете обратно на часовниковата стрелка , за да заключите .

4

повдигнете пластмасовата тапа ленти на противоположната страна на вратата на панта и ги оставете настрана. Извадете щепсела на подпорна покриваща отворите за пантите на вратата от страната на вратата и я поставете с лентите . Отстранете винтовете , държащи пантата към вратата и го завинтете на мястото на отсрещната страна . Натиснете пластмасовата тапа ленти и задържане на щепсела в дупките освободените от шарнира.

5

Поставете вътрешната част на вратата обратно на място и затегнете шестте винта около отвън. В предната част на сушилнята , повдигнете пластмасовата лента от обратната страна на отвора на вратата с поставката за метал стачка и да го настроите на една страна. Отстранете винта провеждане на стачка в място и я прикрепете към противоположната страна на отвора на вратата . Натиснете пластмасовата ивица в дупката сега освободена от стачката .

6

Задръжте вратата в позиция през дупките на пантите на противоположната страна на отвора на вратата и затегнете винта в стъпка 1 обратно в място . Вратата се отваря в посока, обратна сега ; уверете се, че щракне затворена правилно .

Как да получите достъп до Motor събрание на Frigidaire Сушилня FSE747GES0

The Frigidaire FSE747GES0 е с предно зареждане автоматична сушилня предназначена за домашна употреба. Моторната сглобка в правомощията кабинета набор от ролки и колан, който контролира въртенето на ба

Περισσότερα >
Как да използваме Bar Скоби

A бар скоба се състои от фиксирана глава, опашка - спирка и стомана или алуминий бар . При използване на бар скоба , трябва да се гарантира, че всяка част от бар скобата е чиста и в изправност. Ако ед

Περισσότερα >