Как да се провери на дренаж в Washer

перална машина вътрешната ваната , където дрехите се почистват запълвания и изпива на няколко пъти по време на цикъла на пране . Помпата е отговорен за източване всичката вода между запълва. От време на време може да попречи запушват дренаж. Други пъти лошо помпа или замразени шайба може да попречи на правилното отводняване. Правилно отстраняване на проблеми ще помогне провери причината за проблема дренаж. Нещата ще трябва
отвертки
пинсета или игла носа клещи
Cup MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Задайте шайбата към нормален цикъл писта и писта шайбата .

2

Изчакайте, докато шайбата приключи своя цикъл .


3

Отворете капака и внимателно огледайте вътрешната ваната. Ако водата е все още във ваната , че имате проблем дренаж с шайбата .

4

Огледайте малкото пространство между вътрешната и външната ваната ваната вътре шайбата . Понякога малки дрехи могат да заседнат между вани и блокира дренажа . Махнете дрехите и включване на пералнята , за да видите дали водата се отцежда . Ако водата продължава , преминете към стъпка 5 .

5

Изключете пералнята . Намерете дренажната тръба или тръба изтича на гърба на шайбата . Изключете клапани за доставка миене вода. Издърпайте тръбата на разстояние от шайбата и инспектира за всяко остана плат или отломки. Извадете всички отломки с пинсети или клещи.

6

Свържете дренажната тръба . Завъртете шайбата на и тичам кратък цикъл. Ако шайбата не се източва напълно , преминете към стъпка 7.

7

Изключете пералнята отново. Намерете най- долния панел за достъп. В зависимост от вашата марка и модел , панел за достъп може да бъде на долната част на гърба или по-ниско отпред. Развийте винтовете холдингови и премахване на панела.

8

Намерете работещ изпускателна тръба от ваната на помпата . Откачете тръбата от ваната и внимателно я провери за всякакви запушвания или заседнал облекло. Имайте предвид, че малко вода може да изтече . Извадете тапата и включите отново, за тръбата. Затворете панела за достъп и включете шайбата обратно инча

9

Погледни вътре ваната за миене , за да проверите нивото на водата . Ако нивото на водата е все още висока , се изпуска част от водата с една чаша . Включете шайбата обратно в и тичам кратък цикъл. Ако шайбата все още не се източва , помпа или помпа шайбата е повреден и се нуждае от подмяна.

Как да се свържете Receptacle Окабеляване за вентилатор на тавана

Инсталиране на вентилатор на тавана може да ви помогне да направите дома си по- удобни и енергийно ефективно чрез духане охлаждащ бриз през лятото и шофиране топъл въздух надолу през зимата. Една стъп

Περισσότερα >
Как да спечелим една Полилей Out на елен рогата

еленов рог полилеи са естествен начин да декорирате дома си . Мъжките елени растат и да хвърлят своите еленови рога всяка година; което означава, че рога полилей може да се направи , без да наранява м

Περισσότερα >