Как да Премахване на Кенмор Gas Сушилня Blower събрание

The Whirlpool Corporation произвежда широка гама от жилищни уреди под марката Кенмор . Kenmore сушилни газови използват вентилатор колело, която е прикрепена към двигателя да разпределя топлия въздух, който изсъхва дрехите си. Ако сушилнята произвежда топлина, но дрехите са отнема повече време от нормалното , за да изсъхне , дефектен вентилатор колело може да бъде източник на проблема. Можете да премахнете събранието вентилатор от газ сушилня в Кенмор за по-малко от час . Нещата ще трябва
Hex - отвертка
Flat - отверка или шпакла
7/8-inch с отворен край ключ
Socket гаечен ключ с 1/2-inch диск
<Бразилски> Показване на още Инструкции

1

извадете захранващия кабел и включете прекъсвача , който съответства на сушилнята към "изключено" състояние да избегнете токов нараняване. Завъртете вентила за доставките на газ към "Off /затворен" състояние да нарушат потока на газ към уреда.

2

Отворете вратата и извадете екрана за мъх от корпуса под отвора на сушилня . Затворете вратата на сушилнята . Не е необходимо да се отстрани екрана за мъх от Kenmore модели, които позиционират капана мъх в алтернативни места.


3

Извадете двата шестнадесетичен - болта от долния ръб на петите панел и издърпайте панела на разстояние от предната част на машината . Имайте предвид, че в някои Кенмор сешоар модели на петите панел се провежда за сушилня шкаф с две метални скоби , разположени около 4 инча от всяка страна. Натиснете клиповете с плоска глава на отвертка или шпакла за да ги освободят . Задайте отстранения петите панел от пътя .

4

Премахнете винтовете на шестнадесетичен - главата от тръбата и скобата мъх мъх канал в модели Kenmore тази позиция екрана за мъх и мъх корпуса екран под отвора на сушилня . Необходимо е само да се отстрани тръбата мъх в модели , където тя блокира достъпа до монтирането на вентилатора .

5

Използвайте отвертката шестнадесетичен - глава за премахване на винта, които придържат капак на корпуса на вентилатора . Премахване капак на корпуса на вентилатора и да го отмени .

6

Reach около корпуса на вентилатора за достъп до двигателя. Поставете 7/8-inch с отворен край ключ на вала на двигателя . Включете вентилатора колелото наляво, докато на гаечен ключ заключва срещу скоба на мотора.

7

Прикрепете гаечен ключ с 1/2-inch диск към главината в центъра на вентилатора волана. Завъртете вентилатор волана наляво, за да го премахнете от вала на двигателя .

8

Премахнете трите шестнадесетичен - болта от корпуса на вентилатора . Съвет вентилатор жилища напред и изваждайте топлинна предпазител , работния термостат и пристрастие нагревателни кабели от гърба . Издърпайте корпуса на вентилатора от сешоар кабинет .

Как да конвертирате Units Metric газ за киловатчаса

Ако живеете в Обединеното кралство и вашия дом използва газ за отопление , готвене или вода , вашата енергийна компания ще ви таксуваме в газовите единици , или метрична или имперска . Независимо от

Περισσότερα >
Как да спечелим една Wingback Таблата

табли са лесно да се направи , защото те не се нуждаят от много, ако има такива, шиене. Просто се получи рамка за таблата , покрийте я с вата и плат, и да го приложи към дървената таблата . Защото ти

Περισσότερα >