Как да се ремонтира Whirlpool Сушилня , която не е вихър Heat

В точката , когато топлият въздух спирки, сушилнята Whirlpool превръща в нищо друго, освен дрехите тумблер , че няма никакъв ефект върху мокрите дрехи вътре . Въпреки че Whirlpool сушилни изискват голям брой компоненти, за да запази топлината циркулиращ , само един основен компонент , обикновено води горещ въздух - нагревателен елемент на устройството . Отстраняване на един дефектен сешоар отнема няколко стъпки и не се нуждае от професионална помощ. Нещата ще трябва
Piece на дрехи или тенис топка
отвертки
Клещи
Замяна нагревателен елемент в
Покажи повече инструкции

1

Почистете мъх екран на сушилнята Whirlpool . Екранът трябва да се почистват след всяка употреба, за да я държи да функционира правилно .

2

Проверете настройките на температурата на сушилнята. Ако сушилнята не е настроен на максималната си температура, преминете към максималната температура , и стартирайте сушилнята отново. Сложете сушилня - безопасна позиция вътре в устройството , като например една статия на облекло или топка за тенис . Включете сушилнята в продължение на пет минути, след което издърпайте елемента, за да се види дали тя се чувства топло.


3

Отиди до кутията на прекъсвача в дома , за да проверите прекъсвачите за сушилнята. За разлика от повечето уреди в дома, сушилня използва два отделни прекъсвачи . Дори ако барабана все още оказва , че устройството не може да произвежда топлина. Ако една от прекъсвачите е изключен, включете го.

4

Преместете сушилнята от стената , и изключете уреда от контакта. Отстранете задния панел на сушилнята , като болтовете , че линията на краищата.

5

Намерете цилиндричен отсек с парче метал и няколко намотки върху него . Забележка местоположението на всички проводници , свързани към камерата . Изключете кабелите , като се използва клещи , ако е необходимо . Отстранете винта , който държи на отделението в място , и да го извадя от сушилнята.

6

Извадете винта, който държи на бобината , която е нагревателен елемент . Плъзнете нагревателен елемент навън. Сменете нагревателен елемент с нов , го завийте обратно на мястото си , и да се върнете в отделението за сушилнята , се завръща всички проводници в правилните им позиции.

Как да Отстраняване на Bosch SHE4AM1

The Bosch SHE4AM1 е автоматична миялна машина с двигател с два - помпа, която осигурява по-тиха работа . Други характеристики включват кондензация сушене , система три - филтър и найлон покритие стела

Περισσότερα >
Как да спечелим една мозайка маса с дискове

рециклиране на стари или надраскани CD-та или DVD-та , като ги направи в една лъскава мозайка. Създаване на масичка за кафе привличащи погледа , че със сигурност ще бъде един разговор стартер . Залепе

Περισσότερα >