Как да се замени на сензора на вратата на Whirlpool Electric Сушилня

Вашият Whirlpool електрическа сушилня използва обикновен ключ, за да усетя дали вратата е отворена или затворена . Ако този ключ неизправности , сушилнята може да спре да работи. Макар замяната на ключа не е трудно, а техник може да ви таксува стотици долари за призива на услуги. Така лесно може да замени на вратата сензор себе си и да спаси един куп от cash.Things ви е нужно
Nut шофьор
Flat - отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическа сушилня Whirlpool , преди да подменяте ключа на вратата. Преместете сушилнята далеч от стената, за да получите достъп до винтовете на задния панел .

2

Премахнете трите шестнадесетичен - главата винтовете по задния ръб на горния панел с шофьор гайка . Повдигнете панела нагоре , и го плъзнете обратно , за да го премахнете.


3

Отстранете трите винта от металната скоба , покриващи електронното табло от лявата страна на сушилнята . Разделете двата плоски лентови кабели от контролния панел към електронното табло . Натиснете в по клиповете , че кабелите се свързват към докато издърпване на кабелите , за да ги освободят .

4

Свалете двата винта от скобата на конзолата . Двата винта са разположени непосредствено зад горната част на пулт за управление . Отворете вратата на сушилнята , и издърпайте върху долната част на контролния пулт , докато освобождаването на заключващия раздели. Повдигнете конзола нагоре , и го положи отново на върха на сушилнята .

5

Натиснете клип държи жиците на сензора врата от дупката в тялото сешоар , за да създадете застой в проводниците . Натиснете заключващите разделите от страна на ключа на вратата с плоска глава на отвертка и натиснете ключа навън през предната част на сушилнята.

6

Обърнете внимание на разположението на кабелите , свързани към ключа , след това изключете проводниците от тях плъзгащи изключване терминалите .

7

Свържете проводниците към правилните клеми на ключа замяна. Натиснете новия комутатор в отвора в предната част на сушилнята. Издърпайте на въглищен прах от жиците и натиснете тел клип в дупката в корпуса на сушилнята.

8

Флип конзолата изправено и го плъзнете надолу, докато разделите заключващите се подреждат с отворите в шасито сешоар . Бутнете конзолата прав гръб , докато се застопори на мястото си. Поставете и затегнете винтовете в скобата на конзолата .

9

Свържете панделка кабели към електронното табло . Натиснете кабелите в конекторите , докато застане на място . Монтирайте скобата на конзолата над електронното табло . Я закрепете на място с помощта на два винта шестнадесетичен - главата .

10

Поставете горния панел на сушилнята и го плъзнете напред, като се уверите, фланци от двете страни на плъзгача на панела при вилка на пред сушилнята . Поставете и затегнете трите шестнадесетичен - винтове в задния ръб на горния панел.

Хладилник Pan Leak

Знаеш ли как да се справят с айс - нагоре фризер или пропуснатата домат , че е отишъл лошо в задната част на чекмеджето за зеленчуци, но може би не знаете как да се справят с една локва вода разстилан

Περισσότερα >
Как да Cut председател Тапицерия Foam

Тапицерия пяна е един от най-важните елементи , използвани в производството на мебели . Пяна се предлага в различни видове и дебелина , варираща от лек , подходящ за подложки и леки възглавници , до в

Περισσότερα >