Подмяна на Сушилня Ignitor

A газови дрехи сешоар се нагрява с горелка намира в сушилня шасито. Gas свети , създаване на пламък в горелката от подпалвач . Детонатора е малка , електрически устройства , монтирани в горелката . Нажежаема детонатора свети в червено, когато сушилнята е включен за работа. Когато газът в горелката се запалва , детонатора изключва . Дефектен подпалвач не свети на газ, което означава, че сушилнята не ще се нагрее. Ако това ви звучи като симптом , че сушилнята изпитва , заменяйки детонатора може да реши проблема . Нещата ще трябва
шпакла
комплект вложки
Ratchet гаечен ключ
Бесният зададете
Flat - главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Изключете захранващия кабел от контакта. Поставете шпакла под предния ръб на горния панел на сушилнята. Бутане надолу върху дръжката на шпакловка и замазка ножа освобождава панел от клипа. Освободете скобите от двете страни на горния панел по същия начин . Повдигнете предната част на панела и го завъртете обратно .

2

Издърпайте освен клипа окабеляване от ключа на вратата, близо до върха на предния панел . Махнете крепежните болтове на върха на предния панел с муфа и тресчотка гаечен ключ. Повдигнете панела нагоре няколко сантиметра , а след това я извадете от сушилнята. Поставете настрана предния панел.


3

Спазвайте определяне на маршрута на барабана предпазния колан около мотор ролка и обтегач ролка намира под барабана в задната част на сушилнята. Това ви помага да инсталирате колана в правилната ориентация , когато сглобявате сушилнята след подмяна на детонатора . Достигане под барабана и бутане на ролка нагоре освобождава напрежението на колана . Плъзнете колана от ролката , а след това съобщение за обтягане .

4

Повдигнете барабана право нагоре от сешоар шасито и го премахнете. Оставете колана около барабана . Използвайте колана за повдигане на барабана , ако желае.

5

Намерете детонатора , който е монтиран в отвора на горивната тръба в сушилня шасито " отзад. Издърпайте кабелите клип на детонатора разпада. Премахнете винта за подпалвач подпорна . Издърпайте детонатора от тръбата на горелката .

6

Плъзнете замяна подпалвач в слота на тръбата на горелката . Сменете фиксиращия винт и тапа в клипа окабеляване.

7

Спуснете барабана обратно в сушилня шасито. Натиснете обтягане ролка нагоре. Route колана около ролките моторни и обтегачите в същата ориентация , тъй като първоначално е бил поставен . Въртене на барабана с ръка правилно подравнява колана.

8

Изравнете слотове за дъното на предния панел с клиповете на сушилня шасито. Плъзнете панела надолу, докато клиповете участват . Сменете винтовете в горната част на панела . Включете превключвател на вратата окабеляване клипа отново заедно .

9

Rotate към горния панел надолу. Натиснете надолу върху предния ръб на панела ангажиране придържащите скоби . Включете захранващия кабел в контакта.

Как да Конвертиране на Европейския Печки на American

Използването на печка от Европа в САЩ е възможно, но няма да бъде в състояние да просто го включете в контакта и да започне готвенето. Освен идва с различни конектор шипа , европейски печки обикновено

Περισσότερα >
Как да спечелим Twig Мебели

Как да спечелим Twig мебели . Twig мебели е лесно да се направи у дома чрез използване на прости инструменти . Върбовите клонки са популярен избор, защото те са лесно да се намери и дълготрайна . Тряб

Περισσότερα >