Как да поправите вътрешния Bias термостат Кенмор сушилнята

Вътрешният пристрастия термостата в Кенмор сушилня е част термостат , който контролира температурата на вътрешния сушене, и е свързан с нагревателен елемент в задната част на сушилнята. Ако бояджията става твърде горещо по време на цикъл , тогава пристрастия термостата не може да бъде спиране на сушилнята да достигне своя връх температура. Можете да премахнете термостата по всяко време, за да я провери за повреди и се определи дали страната трябва да бъде напълно replaced.Things ви е нужно
Hex главата на водача гайка
Flathead отвертка

Покажи повече инструкции

1

Преместете сушилнята Кенмор далеч от стената , и извадете захранващия кабел от контакта.

2

Завъртете вентила за доставка на газ на гърба на сушилнята към "изключено" позиция.


3

Свалете девет шестнадесетичен главата винтовете на задния панел с помощта на драйвер шестнадесетичен главата гайка , след това извадете панела.

4

Намерете вътрешния Отклонение от термостат в горната средна площ на вътрешната част на сушилнята , свързани със сглобяването нагревател.

5

Проверете проводниците , за да видите , ако те са напълно свързани към термостата. Ако те са свързани , а след това извади две жици от вътрешната пристрастия термостат с помощта на пинцети .

6

Отстранете винта, свързан с вътрешния пристрастия термостат с помощта на плоска отвертка. Повдигнете и извадете целия термостат част.

7

Огледайте термостат част за някакви пукнатини или счупени парчета, и да се замени част , ако е необходимо.

8

Поставете нови вътрешни пристрастия термостат в същото положение , и поставете отново винтовете в монтажната пластина на термостата .

9

Свържете двата проводника конекторите пред вътрешния пристрастия термостата , след това поставете задния панел обратно. <Бразилски> е. 10

Поставете отново девет шестнадесетичен главата винтове в задния панел , след това завъртете вентила на доставките на газ към "On" позиция. Включете отново захранващия кабел в контакта .

Как да се промени една крушка в GE Spacemaker Микровълнова

GE Spacemaker микровълнови фурни имат светлина върху дъното, за да освети плочата за готвене по-долу, както и вътрешна светлина , която осветява отделението за готвене. Индикаторът за готвене се включ

Περισσότερα >
Най-добрият начин да премахнете Тапицерски Staples

Премахване тапицерски телбод е умение, което е необходимо, ако имате намерение да reupholster мебели, или ако сте просто изваждане на материали от мека мебел . Независимо от вашето намерение , премахв

Περισσότερα >