Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Washer & Сушилни >> Content

Как да се свържете с отдушник за сушилня за дрехи в Trailer

Правилно обезвъздушаване е необходимата стъпка инсталацията за каквато и сушилня за дрехи , за да се отстранят влажен въздух и мъх частици от вътрешността на къщата. Инсталиране отдушник сушилня за дрехи в каравана или мобилен дом е точно като инсталирате един в традиционна къща . Процесът включва рязане целия път през стената и поставяне на необходимо тръбопроводът . Когато обезвъздушаване сушилня за дрехи в ремарке , инсталиране на тръбата от страната на структурата и никога отдолу it.Things ви е нужно
Пробийте
5 - до 6 - инчов дълго свредло
Гипсокартон видяха <Бразилски > Фенерче е. 4 1/2-inch диаметър дупка видях малко
твърда метална тръба
сушилня отдушник жилища
бормашина
Exterior силикон силикон Гъвкава сушилня отдушник
Utility нож в
Покажи повече инструкции
е. 1

Погледнете стената, където искате да инсталирате сушилнята да се определи местоположението на отдушника . Поставете 5 - до 6 - инчов дълго захапа тренировка. Натиснете върху стената , докато не намерите място, което звучи кухо . Поставете малко срещу вътрешната стена на ремаркето и пробийте през суха материал.

2

Задайте тренировка настрана и вмъкнете гипсокартон видях в дупката. Изрежете около отвора , докато тя е достатъчно голяма, за да видите в . Цел фенерче в дупката и да се гарантира , че няма кабели или водопроводни тръби , които стоят зад стената.


3

Трансфер на тренировка нагоре и пробийте по целия път към външната страна на ремаркето , създавайки дупка, за да съдейства за намиране на площ от екстериора .

4

Махни свредлото и да го замени с 4 1/4-inch дупка видях малко , предназначен за рязане на метал. Разходка пред караваната, и поставете малко над водещия отвор ви предварително пробити . Стиснете спусъка на тренировка , за да се намали отвора на външната част на ремаркето.

5

Разширяване на вътрешното отвора с диаметър 4 1/2-inch използвайки дупката видях , както и, след това натиснете твърд метал отдушник тръба в дупката , докато тя се простира извън .

6

Върви обратно навън и издърпайте края на твърда метална тръба над гърба на сушилнята отдушник жилища. Плъзнете отдушника обратно и тръбата в дупката , доколкото е възможно и го закрепете към стената на ремаркето чрез предоставените винтове и електрическа бормашина .

7

Замажете около периметъра на корпуса на отдушник с екстериор силикон силикон .

8

Плъзнете сушилнята на място във вътрешността на ремаркето и отрежете парче от гъвкави тръби сушилня за напасването на разстоянието между тръбата за стена и сушилнята отдушник отваряне. Плъзнете единия край на гъвкава тръба над твърд метал канал в стената , а другият над гърба отдушник на сушилнята дрехи.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1019056385.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.