Как да замени Rear Сушилня лагери на Stacked Maytag

Задната сешоар лагера в Maytag пералня и сушилня комбо е отговорна за поемане на натоварването на барабана на сушилната машина както се оказва . Когато лагерът започва да отидете лошо, тя вече не носи теглото на завъртане на барабана правилно , създавайки пищи или смилане звук. Ако задната лагер прави хленча или смилане звук , той трябва да бъде заменен възможно най-скоро , като при неизпълнение на това може да доведе до по-нататъшно увреждане на вашия Maytag единица . Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
Nut шофьор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Grip уреда с ръка на всяка страна , след това издърпайте блока от своя Cubby и далеч от стената.

2

извадете захранващия кабел на устройството в електрическия контакт , а след това включете водните клапани хранене шайбата , като завъртите клапана обратно на часовниковата стрелка .


3

Извадете захранващите линии вода , като ги извадите от задната част на шайбата , а след това да го изключите и да извадя отдушник сушилня . Комфортен сушилня може да се отстрани , като я стискаше с ръка и да го дърпа далеч от уреда.

4

Отстранете винтовете rentention от задния панел на устройството сешоар , след това повдигнете задния панел и разстояние от системата .

5

Отстранете винтовете , свързващи корпуса на нагревателен елемент към основната рамка . Изключете кабелните . Повдигнете нагревателен елемент жилища далеч от сушилнята.

6

Махни лагер гайка на задната задържане жилища с помощта на драйвера за гайка , след това извадете лагер корпуса на задния .

7

Place новата лагерно тяло в сушилнята , след това сменете гайката сте премахнали преди това и я затегнете с помощта на драйвера за гайка .

8

Поставете нагревателя жилища отново в сушилнята. Включете електропроводната система обратно в окабеляване конектора е свързан с по-рано . Затегнете корпуса на нагревателен елемент в място , използвайки винтове за задържане ви предварително отстранени.

9

Поставете задния панел обратно върху сушилнята , а след това на мястото на винтовете, които сте свалили по-рано.

10

свържете линии за водоснабдяване и отдушника сешоар, след това включете захранването с вода отново и включете захранването на устройството .

Двойни фурни Изисквания за захранване

Chefs , така и за печене ентусиасти ще ви разкажа една двойна фурна прави отлично допълнение към всяка кухня . В допълнение , за да даде на главния готвач или хлебаря способността да се подготвят две

Περισσότερα >
Как да се изгради един Fire Engine Bed

Как да се изгради един Fire Engine Bed . Изграждане на легло за вашето дете или малко дете може да бъде едно пълноценно преживяване за цялото семейство . Създаване на списък с консумативи , план дърво

Περισσότερα >