Как да спечелим една Drain Връзка за пералня

За вашата перална машина, за да функционира правилно , тя трябва да се оттича водата от ваната за миене през маркуч за източване в основата на машината и през канализационна тръба , водеща към канализационна система . За да се позволи на шайбата да направите това, вие ще трябва да направи правилното източване връзката между машината и дренажната тръба . Въпреки че връзката не е трудно да се направи , има някои периметри , които трябва да се придържат към , когато правиш така , или иначе водата ще отказват да се оттича правилно , предотвратяване на шайбата от почистване ефективно. Нещата ще трябва
Tape мярка
Дренажен маркуч
скоби
отвертка
Beaded вратовръзка каишка
Plastic кабел
сифон почивка комплект MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Махни електрически щепсел на пералната машина от контакта на стената, за да се избегне токов удар , когато се работи на отводнителната система .

2

Намерете дренажната система инсталирана в близост до пералната машина за използване в източване на машината . Трябва да видите или постоянна тръба , простираща се от пода или се поставя в ниша в стената , дупка директно в самия етаж или перално вана наблизо за източване на водата в .


3 <стр.> Измерете височината на канала вертикална тръба или мивка перваза с мярката по лента. Уверете се, че в канала или перваза е най- малко от 39 сантиметра от пода или максимум от 96 инча. Всяко по-малко от 39 инча и ваната за миене ще се вливат в резултат на гравитацията , когато е попълнена, който ви дава по-малко вода, за да се измие с и намаляване на ефективността. Твърде висока , а водата ще има затруднения при достигането на дъгата в маркуча и връщането във ваната .

4

Прикрепете маркуча за източване в канализацията , в основата на пералната машина. Маркучът се плъзга или на и се свързва с помощта на обрат - на конектор в основата на канализацията , или ще трябва да се постави скоба около маркуча и изходящата тръба , затягане на затягащата гайка с отвертка, за да държи маркуча на място .

5

Стартирайте другия край на маркуча за източване . Прикрепете формован вратовръзка каишка над края на маркуча , за да се създаде твърда извивка в края на маркуча , които след това можете да поставите върху дренажния отвор или перваза на мивката. Спуснете края на маркуча в отвора за източване на разстояние до 8 инча до го пазят от падане свободно поради натиск от течаща вода . Закрепете края на маркуча на място с пластмасов кабел вързани около врата на маркуча и входа на дренажната канализация. Също стяга маркуча към крака или отстрани на всяка машина вана при използване на ваната за дренаж.

6

Прикрепете комплект сифон почивка до края на маркуча преди спускането в отвора за източване пода до предотвратяване на водата от шайбата от източване напълно от шайбата . Kits различават от модела машина. Консултирайте се с производителя на вашия миене и закупуване на подходящ комплект , следвайки инструкциите на производителя за свързване за да се гарантира правилното свързване . Всеки комплект за източване трябва да бъдат свързани , така че горната част на сифона е 26 сантиметра от пода или повече.

Инструкции за Cuisinart Микровълнова фурна

Вашият Cuisinart микровълнова разполага тъчпад контроли, размразяване функции, предварително зададени опции и въртящ стъклен поднос . Фурната на 700 - вата ви помага в готвенето здравословни ястия от

Περισσότερα >
A Lap Desk Craft

бюро A скута е обикновено плоска повърхност, която е подплатени на дъното , за да го достатъчно удобно да се създаде в скута си . Понякога тя е създадена с основа и се използва като мини - версия на б

Περισσότερα >