Как да Изсушава сушилня изпускателна

изпускателната тръбопровод , свързан към вашия дом сешоар премахва топлината от уреда по време на процеса на сушене и го разпръсква безопасно извън през отвор в близост до уреда. Процесът на топлина - разпръскване е предназначен да елиминира топлина , без да причинява натрупване на влага, но изпускателната сушилнята може да е запушена , ако влага , докато използвате уреда. Lint натрупва в изпускателната сушилнята , когато филтърът за мъх , вече не е в състояние да улови облекла влакна и трябва да се почистват , за да се предотврати обширна сешоар щети и излагането на мухъл поради влага buildup.Things ви е нужно
градинарски ръкавици
Почистване кърпа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Натиснете бутона на захранването на лицевата страна на контролния панел, за да изключите сушилнята. Извадете захранващия кабел от електрическия контакт.

2

Изчакайте сушилнята да изстине преди да докосвате на изпускателната тръба . Изпускателната тръба остава топло в продължение на един час след сушилнята е изключен и може да причини телесна повреда , ако докоснат, докато е горещо.


3

Покрийте ръцете си с градинарски ръкавици, за да предпазите от острите ръбове на сушилнята.

4

Издърпайте края на изпускателната тръба от отвора в стената. Лъжичка мъх сабо от края на ауспуха и сешоар извадя сабо от връзка откриването на стена.

5

Избършете вътрешността на изпускателната тръба и стената на изпускателната връзката с влажна кърпа. <Бразилски>
6

Поставете изпускателната тръба обратно върху изпускателната връзката на стената. Тръбата на ауспуха щракне на мястото си , когато здраво прикрепена към изпускателната връзка на стената .

7

Включете захранващия кабел в електрическия контакт, за да се възстанови захранването на уреда.

8

Отворете вратата на сушилнята и извади екрана за мъх . Екранът на мъх е намерена на дъното на отваряне на вратата сешоар . За да почистите , разтривайте ръцете си срещу екрана, за да премахнете мъх .

9

Поставете екрана на мъх в отваряне на вратата на сушилнята и затвори вратата .

My KitchenAid Ice Maker е прегряване

KitchenAid прави по - фризер и самостоятелни ледогенератори , и двамата работят в много по същия начин. Един проблем създателите ледените могат да имат е прегряване на двигателя. Ако мотора си Kitchen

Περισσότερα >
Инструмент за изготвяне на Log Мебели

Инструменти са на разположение, които са проектирани специално да направи регистър на мебели. Някои от тях са ръчни инструменти , които създават уникален парче всеки път, а някои са електрически инстр

Περισσότερα >