Проблеми с Сушилня С Range Outlet

Повечето битови уреди използват стандартния 110 - или 120 -волтов схема за захранване . Въпреки това, търсенето на електрическа печка и електрически дрехи сешоар повече мощност и изискват специализирана и посветена 220 - или 240 - волтови вериги. Те са използвали , за да бъде в състояние да имат същия контакт тип , но това вече е променена . Промени в кода

В продължение на много години, стандартен контакт 220 волта е трижилен гнездо споделена от всички уреди, които се нуждаят от това ниво на мощност . От съображения за безопасност , сушилни изпускателните дрехи се бяха променили с Националната електрическа кодекс да бъде четири направления контакта . Всичко ново строителство и всяка ремонтирана строителство трябва да отговарят на новия код за перално помещение. И новите и старите сушилни лесно се превръща в най-добрия електрически захранващ кабел , понякога се нарича опашка , който пасва на контакта .


Промяна Pigtail

A сушилня с новото четири направления опашка не се вмести в стандартен контакт трищифтов диапазон. Ако сушилнята се купува нова и вие знаете, че това изисква по-старите стил опашка , да поиска тя да бъде превърната в магазина, което те правят , без заплащане . Ако го правите у дома , тя изисква минимално количество на умение с инструменти , както и познания и опит с електрически ремонт.