Как да инсталирате вътрешен обезвъздушаване в Portable Сушилня

Като свой собствен преносим електрическа сушилня може да означава не повече посещения на пералнята . Има още какво да кука сушилня от включване на захранващия кабел. Сушилни за дрехи излъчват изпускателна който е пълен с мъх и влага. Без някакъв вид на изпускателната система, това може да създаде голяма бъркотия. Ако живеете в сграда, където тя може да не е възможно да се инсталира постоянна сушилня отдушник канал - като жилищна сграда - можете да инсталирате вътрешен простор на вашия преносим сешоар . Нещата ще трябва
Indoor сушилня отдушник комплект
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Плъзнете тръби монтаж метална тръба , която дойде с сушилнята през ауспуха порт на гърба на сушилнята . Закрепете монтирането на сушилнята с винтове . Затегнете винта с кръстата отвертка.

2

Плъзнете пружинни скоби , които дойдоха с комплекта за обезвъздушаване над всеки край на гъвкавия маркуч отдушник .


3

Плъзнете единия край на маркуча върху металната тръба тръби монтаж на гърба на сушилнята. Стиснете закачалките на скобата с пръсти. Плъзнете скобата над приспособлението. Освободете разделите, за да се осигури на маркуча към сушилнята.

4

Плъзнете противоположния край на маркуча над входа монтаж на капака на резервоара на сушилната канал . Стиснете закачалките на скобата с пръсти. Плъзнете скобата над приспособлението. Освободете разделите, за да се осигури на маркуча към капака .

5

Прикрепете монтажната скоба на резервоара към стената около 4 метра от изпускателния отвор сушилня с винтове . Затегнете винта с кръстата отвертка.

6

Повдигнете отдушник резервоара на сушилнята и го поставите на монтажната скоба на стената. Плъзнете раздела на гърба на резервоара в слота на конзолата . Напълнете резервоара с вода до марката .

7

Натиснете капака на резервоара на сушилната тръба към резервоара. Завъртете капака за да го заключите на място.

Как да Wire А Harbor Breeze Utility Таван Fan Control Стена

Harbor Breeze е марка къща на Лоу , предлагащ конкурентни хардуер за вентилатори и осветление. Един от най- удобните жертви са жични стенни отдалечени ключове, съвместими с други известни марки . Едно

Περισσότερα >
Shaker Tape тъкане Инструкции

Shaker лента е тежък режим на 100% платно лента направени специално за стол тъкане , защото тя не изсъхне и да се счупят. Лентата прави тъкане бърз и лесен и прави удобна седалка . Shaker лента се пре

Περισσότερα >