Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Washer & Сушилни >> Content

Как да премахнете страничния панел От Frigidaire Affinity

Като използвате Frigidaire Affinity перална машина, може да срещнете някои проблеми, свързани с работата му. Когато това се случи , можете да отстранявате шайбата по своему. Ако установите, че вътрешна част се нуждае от ремонт или замяна, можете да премахнете панели на тялото от шайбата и достъп на вътре в себе си . С цел отстраняване на страничните панели , първо трябва да се премахне горната и предните панели на шайбата . Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на пералнята и извадете подаване на вода от маркучите на гърба на пералнята преди да се опитате да се вземат шайбата разпада. След като направите това , можете да се плъзга шайбата от стената за по-добър достъп .

2

Вземете горния панел на разстояние чрез премахване на задните винтове и изпадане .

< Бразилски> 3

Развийте предпазния превключвател врата , която се провежда на място от два винта във вътрешността на вратата , и повдигнете предния панел на пералната машина , за да го премахнете.

4

Отстранете дъното и обратно винтове за страничния панел и натиснете в долния ключалката с помощта на отвертка . Това води до падане на бравата , така че можете да вдигнете страничния панел , за да го премахнете.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1019056276.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.