DIY Сушилня Vent Филтри

Сушилня отвори са уязвими към натрупване на мъх по време на нормалния процес на сушене. Този мъх може да се изгради до точката, че маркуча за обезвъздушаване се запуши , и ефикасността на сушилнята се извършва негативно. Събрал кърпа също могат да причинят влажен въздух, за да направите резервно копие на вашия дом, а в някои крайни случаи това може да доведе до пожари. Ако сушилнята се вентилира вътре в дома или гаража , който никога не се препоръчва , мъх , който си пробива път в маркуча за обезвъздушаване след това могат да бъдат освободени в атмосферата причинява допълнителни въпроси. Инсталирайте домашна кърпа капан да се намали количеството на мъх , който пътува в и през сушилня си маркуч. Нещата ще трябва
4 инчов цилиндрична до 4 - от -4 -инчов алуминиев сушилня отдушник адаптер
Metal винтова стяга
отвертка
1 на 3-инчов дървен материал
Циркуляр
Wood лепило
Hammer
Nails е. Fine телени мрежи
Stapler
Dish сапун MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Инсталирайте 4 инчов кръгъл да 4 - от -4 -инчов квадратен адаптер в края на вашата сушилня отдушник маркуч. Монтирането обикновено се използва, за да се присъединят към сушилня маркучи с проходни стенни отвори , които позволяват на топлина и влага, за да бъде освободен от врати. Плъзнете монтирането на място и да използвате метална винтова стяга за да я привързват . Използвайте отвертка, за да затегнете винта на скобата , докато ставата е стабилна .

2

Изградете малка дървена квадратна , който измерва 4 - от -4 по размер. Кутията трябва да бъде изработена от едно - на - три инчови дървени ленти, изрязани , за да се побере с циркуляра . Сглобете площада чрез прилагане на лепило за дърво на всеки ъгъл съвместно и с помощта на чук и пирони , за да го закрепете всички заедно постоянно.


3

Прикрепете тънка телена мрежа от единия край на наказателното поле. Увийте на окото върху отворения край на площада и да използвате вашите ножици , за да го отрежете да се поберат . Сгънете на окото над външния край на площада и да използвате телбод да го закрепете към ръба . Tuck превишението на всеки ъгъл , така че няма обемисти секции , оставете без пропуски , и се уверете, че мрежата се преподава . Не се разшири мрежата покрай половината линия на външния ръб на рамката. За да направите това ще блокира въвеждането на дървената рамка на адаптера вентилационния маркуч.

4

Плъзнете алуминиев адаптер над противоположния край на дървената рамка, така че окото е изправена пред далеч от маркуча за обезвъздушаване . Поставете дървената рамка в отворения отдушник ръкава във вашата външна стена , ако системата за отдушник е да се излее навън. В противен случай сменете маркуча в нормалното му положение.

5

Стартирайте сушилнята и да инспектира филтъра. Трябва да хванеш някоя кърпа , която прави своя път през фабрика филтъра и в системата за вентилиране . Свалете и почистете маркуча старателно след всяка употреба. Пожар може да доведе, ако мъх е позволено да се изгради .

Как да се определи надраскани Enamel на Печки Tops

Топлинно обработеното емайллак на върха печка създава елегантен завършек на уреда , но също така е склонен към драскотини от прибори или тенджери и тигани повлече грубо по повърхността . Купете си бут

Περισσότερα >
Как да направим гъба Табуретки

стол A дете направи да прилича на гъба може да бъде направен от употребяван стол или табуретка undecorated проста . A гъба е друго име за една гъба , обикновено се отнасят до една отровна разнообразие

Περισσότερα >