Как да чиста Сушилня Vent Pipe С Leaf Blower

Необходимо е да почистите сушилнята комини, най-малко веднъж годишно, за да се изчисти мъха натрупване . Гъвкав въздуховод маркучи са сравнително лесни за почистване , като просто ги изключите и да ги приемате отвън. Твърди вентилационните тръби обикновено изискват четки и разширения. Въпреки това е възможно да се почистват сешоар във вентилационната тръба с листа вентилатор . Това налага да изключвате извън отдушника така мъх има безпрепятствен маршрут за бягство . От листа вентилатор трябва да работи вътре в дома , на листа вентилатор трябва да бъде електрически модел . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Utility нож
Electric листа вентилатор
Тиксо MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел на сешоар . Изключете газовия вентил зад сушилнята в положение изключено , ако имате сушилня газ.

2

Reach зад сушилнята и разхлабете винта на скобата на осигуряването вентилационната тръба на гърба на сушилнята с Phillips отвертка. Издърпайте сушилнята далеч от достатъчно отзад , че вие сте в състояние да позиционирате вашата листа вентилатор над края на сушилнята във вентилационната тръба .


3

Разхлабете винта на скобата на осигуряването вентилационната тръба навън отдушник тръба в стената . Излез навън и отстранете винтовете , закрепващи извън отдушника до къщата. Може да бъде необходимо да се отбележи вид силикон върху външния периметър на вентилационната тръба с нож . Дръпнете външната отдушника далеч от къщата.

4

Издърпайте колкото мъх от двата края на сушилнята във вентилационната тръба , колкото е възможно с ръцете си . Отидете до края вътре в къщата и се позиционира на дюзата края на вашата листа вентилатор върху края на тръбата. В зависимост от размера на вентилационната тръба , краят на вентилатора ще се поберат свободно вътре или извън тръбата.

5

Увийте тиксо около края на вентилационната тръба и листа вентилатор дюза . Това помага да се запази мъх от духа обратно в къщата.

6

Включете листа вентилатор в контакта и да позволи на листа вентилатор да работи в продължение на две минути. Изключете листа вентилатор и върви до края на отдушника от външната страна на къщата. Ако там се уплътнява мъх в края на тръбата , извадете го и стартирайте за издухване на листа отново от вътрешността на къщата.

7

Премахнете тиксото веднъж вентилационната тръба е ясно , както и премахване на листа вентилатор . Поставете извън отдушника обратно в стената и я закрепете с крепежните болтове . Закрепете във вентилационната тръба на външния във вентилационната тръба с тръба скоба.

8

Push сушилнята обратно в нормалното му положение , плъзгащи вентилационната тръба над сешоар отработените газове. Затегнете винта на скоба за закрепване на тръбата. Включете газовия вентил , ако имате сушилня газ. Включете електрическия кабел.

Как да се диагностицира Перална машина Лагери

Когато вашата перална машина се пълни с вода , но коритото не се движи , тя може да бъде знак, че лагерите си уреда са се провалили. Други признаци , че лагерите са отишли ​​лошите не са толкова очеви

Περισσότερα >
Как да се огъват от четири точки Saddle

A четири - точка седло завой е много често за огъване електрически тръби. A метална тръба , наричана също водопровода , е маркиран в четири различни точки , където завоите ще отидат . За да се определ

Περισσότερα >