Как да спечелим една Side Vent за LG Сушилня

сушилни LG са произведени с вентилатор вентилирани навън в задната част на корпуса. Като цяло това разположение ще работи за отдушник изсмукване от сушилнята в повечето области перални . В някои случаи , може да е необходимо да се направи сушилнята отдушник от страна на кабинета, като например, когато изходния вентилационен отвор е върху страничната стена на зоната за пране или пространството, което изисква да се промени конфигурацията на отдушник сушилня . За щастие , сушилнята LG има отвори предварително нарязани в страните на сушилнята , което ви дава възможност да промените посоката на вентилиране . Нещата ще трябва
1 1/2-inch метална шпакла
отвертка
LG посоката отдушник комплект
4 - инчов широк тиксо
4 - инчов сешоар канал
Сушилня канал скоби на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете захранващия кабел на LG сушилнята от контакта в стената . Издърпайте сушилнята от стената , за да се даде достатъчно място за достъп до задната част и отстрани на сушилнята LG .

2

Плъзнете един 1/2-inch метална шпакла в хоризонтален шев между горната и предните панели на сушилнята LG . Използвайте острието на ножа замазка да намерите две пружинни скоби , които притежават най-горния панел, за да сушилня шкаф с плъзгащ се нож по шева .


3

Бутнете на пролетта клип да се освободи горния панел от кабинета , а след това повторете на противоположната страна на шева . Повдигнете предната част на горния панел и обезопаси панел отворен с кабел , или го оставете да почива срещу стената.

4

Отворете вратата на сушилнята LG . Свалете двата винта от долната устна на откриването .

5

Намерете два винта върху горната част на предния панел , който държи на предния панел към останалата част на сушилнята. Премахнете тези два винта и издърпайте панела далеч от вратата, за да изложи на окабеляването, свързващо ключа на вратата на шкафа.

6

Издърпайте двете страни на електропроводната система , освен чрез изстискване на пластинките от пластмасов колан с пръсти. Дръпнете предния панел на разстояние от сушилнята и я остави настрана, за да получите достъп до събранието на вентилатора и канал сешоар .

7

Отстранете винта на гърба на сушилнята LG държи задната изпускателната тръба . Вземете тръбата и го плъзнете от сушилнята.

8

Reach вътре в предната част на сушилнята и натиснете надолу разделите капака на нокаут към страната на сушилнята LG искате да направите сушилнята отдушник от .

9

Поставете 11 - инчов парче адаптер канал от LG за посоката отдушник комплект във вентилатора . Проводящо адаптер има скоба прикрепен към единия край , която придава на пода на сушилнята . Закачете тръбата към сушилня етаж с винт , снабдена с комплекта за обезвъздушаване .

10

Прикрепете лакътя на канал към останалата част на тръба от комплекта с 4- инчов широк тиксо . От вътрешната страна на сушилнята , плъзнете края на запис - заедно тръбата през страничния отвор в сушилня кабинет . Плъзнете лакътя върху 11 - инчов адаптер , и лентата лакътя към адаптера с тиксо .

11

Покрийте отвора на канала в задната част на сушилнята с покриващата плоча , снабдена с комплекта. Използвайте винта сте премахнали от оригиналния канал за закрепване на покривната плоча на гърба на сушилнята.

12

Сглобете сушилнята LG чрез обръщане на процеса, който се използва , за да го разглобите . Включете отново захранващия кабел в контакта, сешоар в стената .

13

Плъзнете сушилнята на място в областта на прането. Прикрепете 4 - инчов сешоар канал към страничната отдушника сте направили . Закрепете отдушника с отдушник скоба . Прикрепете противоположния край на тръбата до изходния вентилационен отвор в стената . Закрепете тръбата до изпускателната тръба отдушник с допълнителен отдушник скоба .

Как да се определи Frozen Хладилник вода опаковка на Whirlpool Модел ED25TW

Много съвременни хладилници, като Whirlpool ED- модел хладилници, идват с вода и лед опаковки на предната част на вратата . A водната линия се свързва към тези опаковки през задната част на хладилника

Περισσότερα >
Как да тъкат Столове косене на трева

столове за трева отнеме доста побой . В случай на найлонови ципести столове с алуминиеви рамки , това е нормално , че найлонът сълзи, оказване на стола безполезен. Но това е доста лесно да фиксира . N

Περισσότερα >