Как да се замени една водна помпа в Stackable Кенмор

Ако откриете вода стоене в Кенмор подреждат една върху друга машина , когато цикълът е пълен , помпата не работи правилно . Помпата се намира вътре в корпуса на пералнята от лявата страна ( когато са изправени пред машината ), което означава, че трябва да се премахне долната предния панел да се направи ремонт . Процедурата не е трудно и в повечето случаи можете да завършите ремонта в час или по-малко. Направи си сам и да се избегне да се обадите в скъпоплатена техник ремонт . Нещата ще трябва
Phillips ( кръстата ) отвертка
дървен блок
Channel- заключване клещи Имоти: стара парцали MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Извадете шайбата Кенмор от електрическия контакт . Повдигнете предната част на пералната машина и плъзнете дървен блок под него . Отстранете винтовете от дъното на долния предния панел с помощта на отвертка Филипс .

2

Дръпнете надолу и навън в долната предния панел , за да го откъсне от машина рамката на измиване. Намерете помпата от лявата страна на шайбата към задната част . Освободете раздела върху щита тел и го избута назад . Изключете кабелите от стълбовете на помпата.


3

Освободете скоби за маркучите на помпата с помощта на чифт на канал - заключване клещи. Почистете разсипаното вода от маркучите , използващи стари парцали . Премахнете винтовете на помпата подпорни от основата на шайбата с помощта на отвертка Филипс .

4

Издърпайте помпата от уреда и я изхвърлете. Поставете новата помпата на място и затегнете крепежните болтове с помощта на отвертка Филипс . Свържете маркучите на помпата и сигурна скобите с помощта на чифт на канал - заключване клещи.

5

Включете кабелите в помпата . Затворете щит тел и се уверете, че тя щракне на място. Закачете долния предния панел върху рамката така, придържащите скоби се изравнят . Инсталирайте крепежните болтове на дъното предния панел. Премахване на блока под уреда и я спуснете към пода .

6

Включете миене на захранващия кабел Кенмор в електрическия контакт .

Как мога да задам Low My Air Conditioner

? Климатик е всичко , но от съществено значение в някои части на света, където летните жеги достига неудобно , а понякога и опасни, нива. Когато къщата ти е пламнал горещо това е често изкушава просто

Περισσότερα >
Как да се изгради Baseball витрини

Когато получите бейзбол , който е бил подписан от любимия си играч , тя бързо се превръща в един от любимите си вещи . Последното нещо, което искате да направите, е да го нагъвам на сигурно някъде ; п

Περισσότερα >