Как да се замени един лагер на Frigidaire Front- Load миене

Механизмът за предене за ваната за миене в Frigidaire предно натоварване перална машина е силно зависим от носещата част свързан към средата на вътрешния ваната. Тази част помага да се контролира скоростта , при което ваната се върти по време на цикъл . Ако чуете силен чука звука по време на цикъл на почистване , или ако ваната отскача , тогава може да има счупен лагер. Можете да замените ваната лагер всяко време с нова част от Frigidaire или онлайн търговец на дребно . Нещата ще трябва
2 - от -4
Филипс отвертка
Hex главата на водача на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Преместете шайбата далеч от стената . Изключете захранващия кабел от контакта.

2

Задръжте нагоре по предната част на устройството с две - от -4 парче дърво . Отстранете винтовете в долната част на предния панел с помощта на отвертка Филипс . Повдигнете и отстранете долната предния панел.


3

Извадете винтовете от горния заден панел , след това извадете горния панел. Извадете винтовете от страничните панели и чекмеджето за перилен .

4

Отстранете винтовете , държащи предния панел на място , след това изключете тел сбруя свързан с ключа на вратата. Повдигнете и свалете предния панел.

5

Отстранете винтовете от задния панел с помощта на драйвер шестнадесетичен главата , след това отстранете задния панел.

6

Издърпайте изплакване маркуч от външната страна на ваната за миене , а след това извадете маркуча за сифон почивка от центъра на външния ваната.

7

Използвайте регулируем гаечен ключ за изключване на помпата за източване и разхлабете болтовете , свързващ изпомпва до шайбата . Повдигнете събрание вана от шайбата .

8

Вдигнете външната ваната от вътрешната ваната. Използвайте регулируем гаечен ключ за премахване на болт, който държи лагера на място. Извадете лагера от центъра на ваната.

9

Поставете новата лагера в средата на вътрешния ваната , след това поставете отново болта в лагера. Поставете външната ваната обратно във вътрешната ваната.

10

Поставете събрание вана обратно в шайбата , след това поставете помпата за източване обратно в шайбата . Поставете отново болтовете в помпата за източване . Е.
11

Свържете маркуча на сифона почивка и измиване маркучите до външния ваната , след това поставете задния панел обратно на шайбата . Поставете отново винтовете в задния панел.

12

Поставете предния панел обратно на машината , и да свържете отново кабелните до ключа на вратата. Поставете отново винтовете в предния панел. Е.
13

Поставете отново винтовете в препарат чекмедже и страничните панели . Поставете горния панел отново, след това поставете отново винтовете в задната част на горния панел.

14

Поставете долния предния панел отново, и отново винтовете в долната част на предния панел. Извадете 2 - от -4 и включете захранването в контакта .

Как да се замени на сензора за влажност на Whirlpool Сушилня

A дрехи сешоар използва сензор за влага, за да усети , когато дрехите са сухи , свързани с общата влажност в тунела за сушене. Счупена сензор на влага може да доведе до повреда и свиване на дрехи, защ

Περισσότερα >
Как да Re- Cover Мебели Използване Топими Webbing

Един от най-лесните начини да се докоснат и да се определи повреден мека мебел е с помощта стопяема ремъци . Направете вашата мека мебел артистична и уникална чрез поставяне на апликации върху разкъсв

Περισσότερα >