Как да поправите на Амана Сушилня Модел LGA30AW

Амана газ захранва сушилни страдат от някои от същите проблеми, които повечето сушилни за дрехи от големите марки се сблъска. Сушилни Амана разчитат на пламъка на газ захранва , за да създадете топлина необходимо да изсъхне дрехи , и те имат електрически мотор , за да се превърне през дрехите в сушилнята . Както при повечето домашни уреди , много от въпросите, които възникват с Амана модел LGA30AW може да се изолира и ремонтирани след няколко проверки и с няколко прости действия. Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Reset прекъсвачи на Вашия дом , или сменете предпазители на Вашия дом , ако машината не може да работи напълно. Един провал на електрическа енергия ще предизвика машината , за да изключите и да не успее да започне. Намерете предпазител на Вашия дом или прекъсвач кутия , и да се върнете всичко в него да експлоатационното състояние . Опитайте се да използвате сушилнята дрехите отново.

2

Проверявайте маркуча отдушник на сушилнята Амана , ако машината не загрява достатъчно, за да сухи дрехи . Внимателно се движат сушилнята далеч от стената, така че да можете да получите достъп до маркуча за обезвъздушаване . Извадете маркуча от задната страна на сушилнята , като я сграбчи с две ръце и го измества от едната страна към другата , докато го издърпате . Огледайте вътрешността на отстранения маркуча и отвора в задната част на машината за натрупване на мъх и /или други отломки . Отстранете мъха и /или отломки , и замени на маркуча.


3

Изследвай спирателен клапан газ линия, ако сушилнята не успее да се нагрее . А липсата на гориво за изгаряне може да предизвика функция топлината на сешоара , за да спре да работи , докато всички други части остават в действие . Ако клапанът е в положение "изключено " позиция , да го върне на "включено" позиция , и тест на сушилнята.

4

Хванете долния панел в долната част на предната част на сушилнята, ако уредът все още не се загрява . Издърпайте панела, за да получат достъп до Ignitor вътре. Намерете въздух затворът , който е малък , метална плоча , която седи над пламъка на газ, който се нагрява в сушилнята . Включете сушилнята и я оставете да работи за няколко минути . Използвайте отвертка, за да разхлабите винта на въздуха затвора , и да го премахнете.

5

Проверете цвета на пламъка. Ако пламъкът не е синьо , а след това се налага коригиране на входящия въздух . Преместете въздуха затвора отворен , докато пламъкът гори правилно, и след това затегнете винта, за да го заключите на място. Поставете обратно долния панел , и тест на сушилнята.

Типично Окабеляване схематично за газ Сушилня The

Въпреки сушилни Газоснабдяване топлина през запалват пари , е все още необходима електрическа енергия. Повечето модерни сушилни газови използват електрическа енергия и окабеляване да наблюдава работат

Περισσότερα >
Осъществяване на картон председател

Осъществяване картонена стол е евтин и прост проект, който може да завърши в един ден. Можете да закупите картонени листове или повторно използване на картонени опаковъчни кутии, за да се създаде лек,

Περισσότερα >