Как да се ремонтира Hole на GE Перални Tub

GE е един от водещите производители на уреди , тъй като 1907 г., и през миналия век , GE е постоянно разработени и пуснати нови продукти за дома за готвене и почистване. GE има широк набор от перални машини , вариращи от икономична за състоянието на най -съвременните парни шайби. Макар че тези уреди са проектирани да издържат , с течение на времето на действителното пране барабана може да се повредят . Ако сте забелязали една дупка във вашата вана за миене на GE , че не е нужно да се замени цялата вана, можете да попълните в дупката със специализиран продукт. Нещата ще трябва
Flashlight
Polymer композитен лист
епоксидна лепило
1 супена лъжица. течен препарат за миене на сапун
1 чаена чаша вода
Спондж
Ножици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете дупката в миене на ваната на GE . Поради това, че вътрешността на пералнята може да бъде тъмно , използвайте фенерче , за да се определи местоположението на дупката.

2

Покупка полимер композитен лист и водоустойчив епоксидно лепило на базата . Вашият местен магазин подобрения в дома ще имат посочените по-горе елементи. Полимерни композитни актове на листове като водоустойчива бариера за затваряне на дупката , докато лепилото епоксидна основа осигурява полимерен лист не се разхлабят или счупят.


3

Смесете 1 супена лъжица течен сапун за миене на съдове и 1 чаша вода заедно. С гъба , почистване на района около дупката . Това гарантира, лепилото и полимер композитен лист има чиста повърхност, за да се придържаме към . Позволете вода /сапун смес да изсъхне , преди да продължите към следващата стъпка .

4

Нарежете полимер композитен лист да с подходящ размер. Полимерната лист следва да обхваща най-малко два инча последните дупката във всяка посока.

5

Нанесете епоксидно лепило директно върху ваната за миене на GE около дупката . Само прилага лепилото , където полимерната композитен лист ще почива .

6

Поставете композитен лист полимер над лепилото и силно натиснете надолу в продължение на 30 секунди. Позволете на прясно положения полимер лист да престои поне 24 часа преди измиване на натоварване на пране.

Кое е по-добре: Инфрачервен нагревател или масла нагревател

На максимална мощност от 1500 вата , или масло напълнени електрически отоплителен уред или инфрачервен нагревател може да се затопли добре изолирана площ не по-голяма от 150 квадратни фута , според So

Περισσότερα >
DIY Beer Bottle Мебели

Дали намерят вашите плотове обсипани с абсурден брой изпразва след епична партия или просто не знаят какво да правят с нарастващата си колекция от необичайни бутилки бира , рециклирането им в мебели е

Περισσότερα >