Как да се замени на съединителя на Кенмор Перални

Съединителят е част от пералната машина , която свързва смесителя към двигателя , който задвижва бъркалката . С течение на времето , на съединителя може да стане износени , изкривен или в насипно състояние , което води до смесителя да загуби част от способността си да се движат бързо . За съжаление , в много шайби, включително Kenmore шайби, съединителят не може да се коригира , за да се определи неизправност бъркалка . Ако фишовете бъркалка, не изглежда да се движи много или се вдига шум , съединителят може да се повреди и трябва да бъдат премахнати и заменени. Нещата ще трябва
Клещи
Регулируем гаечен ключ
7/16-inch гаечен ключ
Towel
Flathead отвертка
1/2-inch гаечен ключ

Покажи Още Инструкции

1

Изключете пералнята от захранването . Изключете клапаните водоснабдяването. Развийте и изключете захранващите линии вода. Издърпайте маркуча за източване. Може да се наложи клещи, за да прокара маркуча клип за отстраняване на маркуча.

2

Отворете капака на устройството за миене . Повдигнете и завъртете изплакване разпределителя на върха на смесителя, ако вашият модел има бъркалка монтиран дозатор. Поп капачката бъркалка . Издърпайте капачката на прах от смесителя, ако вашият модел има капачка прах.


3

Хванете долната част на смесителя с една ръка. Използвайте 7/16-inch гаечен ключ , за да се отстрани център болта и шайбата . Издърпайте смесителя направо от шайбата .

4

Lay голяма кърпа на пода . Преместете шайбата в предната част на кърпата . Стоейки зад шайбата леко наклонете шайбата назад , докато тя лежи по гръб върху кърпата .

5

Намерете помпата в долната страна на шайбата . Помпата ще има кръгло бяло пластмасово парче на върха с поредица от жици излиза точно под него. Откачете големия метален сребро клип държи горната част на пластмасовата част с метални рамки на двигателя. Може да се наложи да използвате плоска отвертка за премахване на клипа.

6

Извадете помпата на двигателя рамкиране . Може да се наложи да го движите малко, за да го разхлабите . Не е нужно да се отделят маркуч на помпата от бялата горната пластмасова помпа.

7

Хванете и издърпайте снопа мотор окабеляване от дясната страна на двигателя. The сбруята е твърда пластмаса с множество цветни жици.

8

откачете пластмасови фиксатори , притежаващи проводниците на място. Използвайте 1/2-inch гаечен ключ , за да се отпуснеш и премахване на болтовете държи мотора и предавката корпуса на метал към шайбата . Корпусът на мотора може да е кафяво и се появи ръждясали . Издърпайте цялата моторни корпуса и съоръжения корпуса направо на дъното. То може да бъде тежък.

9

Lay целия блок с лицето нагоре , така че дългият вал е обърната нагоре. Плъзнете голям шайбата от вала на зъбното колело . Използвайте клещи, за да потеглям старата подкрепа пръстен. Използвайте отвертка, за да гърмя задържащия пръстен. И двете са на дъното на шахтата .

10

Повдигнете счупен съединител , който е с кръгла форма и сребро, от вала на редуктора . Използвайте отвертка за премахване на "C" клип под съединителя и повдигнете пластмасовия спирачната гърбица .

11

Поставете нова изолатор пръстен в корпуса на новия съединител . От само себе си в центъра на съединителя . Сложете нова спирачна камера на място по случая предавка. Поп на "C" закачете обратно на мястото си , за да осигури камера на спирачката.

12

Поставете напълно новата съединителя върху вала на редуктора . Поп задържащия пръстен обратно на мястото на съединителя. Плъзнете опорния пръстен обратно на мястото си . Поставете тяга шайбата обратно на върха на опорния пръстен .

13

Поставете мотор и предавка корпус блок обратно в шайбата . Може да се наложи да се направят корекции , за да получите устройството, за да се плъзне изцяло обратно в шайбата . Сменете Корпус на мотора болтове и затегнете .

14

Свържете електропроводната система и телени скоби . Линия помпата с горната част на корпуса на мотора и поп на място. Сменете помпата клиповете на метал подпорни .

15

Повдигнете шайбата обратно в изправено положение . Плъзнете смесителя обратно върху вала на задвижващия механизъм. Rebolt шайбата и болта вътре в смесителя . Поставете капачката на прах обратно, ако е приложимо. Поставете капачката бъркалка и изплакнете бензиноколонка, ако е приложимо.

16

Свържете входни вода маркучи и маркуча за източване на . Свържете отново захранването и изключете водата отново. Изпълнение на цикъл на изпитване , за да се гарантира, работи за миене .

Обезвъздушаване кодекс изисквания за газови печки

изискванията на Кодекса за строителството имат силата на закон. A сграда, която е извън код , освен ако са построени преди е била постановена текущия код , е изложен на риск да бъдат обявени за неприг

Περισσότερα >
Как да се изгради временна Rack облекло

Независимо дали имате малък апартамент с достатъчно пространство, или просто имат повече дрехи , отколкото си знам какво да правя с , временна рейка облекло може да ви дам, че допълнително пространств

Περισσότερα >