Как да премахнете помпата в Load миене GE Top

GE жилищни началото натоварване перални машини използват компонент вътрешната помпа за изпразване на водата от ваната измиване в края на всеки цикъл. Ако водата във ваната отнема повече време от обичайното , за да се отцеди , или дрехите са толкова глуповати , че ви свършат допълнителни цикли на центрофугиране , тя може да е индикация за проблем с помпата за източване . Можете да премахнете модула на дренажна помпа от GE топ натоварване миене , за да поправи или да го замени . Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
Metal пила за нокти или малка плоска отвертка
Pan или кърпа на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Switch прекъсвача на веригата , която доставя електроенергия на шайбата . Изключете пералнята от контакта на стената . Преместете шайбата далеч от стената , така че можете да получите достъп до задния панел .

2

Отстранете винта от всеки ъгъл на задния панел с помощта на Филипс отвертка . Издърпайте панела далеч от шайбата и я облегне на страната на машината. Запазваме си четири Филипс винтове за сглобяване .


3

Плъзнете пластмасовия капак на разстояние събрание на дренажна помпа , разположени в долния десен ъгъл на кабинета на миене . Задайте пластмасовия капак настрани с останалите компоненти, отстранени за миене .

4

Pinch металните скоби от лявата и дясната дренажни маркучи , и ги плъзнете обратно . Slip файл метал пирон или малка плоска отвертка под ръба на левия маркуч за източване и го мърдам напред и назад , докато уплътнителни комбинирани почивки. Задръжте тиган или кърпа под маркуча и извадете маркуча от помпата . Повторете този процес за отстраняване на десния маркуч за източване .

5

Премахнете двата винта, които държат на Филипс монтажната плоча на помпата на пода на пералнята . Задайте отстранените винтове към страната .

6

Твърдо дърпайте конектор окабеляване да се отделят жиците от помпения агрегат . Повдигнете целия комплект от кабинета на миене .

7

Обърнете отстранения събрание дренажна помпа за достъп до дъното на монтажната плоча . Свалете двата винта Phillips от дъното на плаката за разделяне на двата компонента.

Как да се провери на бушон или прекъсвач в Кенмор Gas Сушилня

Kenmore сушилни газ са оборудвани с устройство, известно като термичен предпазител , който действа по същество по същия начин, както един прекъсвач или предпазител традиционния за да изключите сушилня

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Sofa

Създаване на ваша собствена диван е трудно, но благодатен опит . Въпреки че не може да се кандидатира за да спести много пари, след време и материали са отчетени в бюджета , ще трябва гордостта на сед

Περισσότερα >