Как да се замени с гумено уплътнение на Кенмор Front- Loading Machine

гуменото уплътнение на вашия Кенмор зареждане отпред пералня или сушилня създава уплътнение като уредът ви мята дрехите . С течение на времето , това уплътнение може да загуби формата си или да развиват разкъсвания или пукнатини . Процесът, който да го замени , може да варира в зависимост от модела на вашия Кенмор уред , така че е важно да се обърнете към ръководството за експлоатация на вашия конкретен уред . Все пак, има някои общи стъпки за замяна на тази гарнитура , която се прилага за всички Кенмор зареждане отпред уреди. Нещата ще трябва
Spring експанзия инструмент
отвертка
Snap пръстен клещи
Подмяна уплътнение на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете пералната машина , преди да започне . Използвайте плоска отвертка, за да надзъртам печата уплътнение извън позиция и след това да го преместите в барабана и от пътя . Освободете съединителя на тел от неговия притежател в ключалката на вратата.

2

Отворете капака на филтъра на помпата в предната част на машината и откачете дренажната тръба от неговия притежател. Отстранете винта провеждане на корпуса на мястото и да изложат на корпуса от машината. Отстранете винтовете , притежаващи основната върха на машината и плъзнете горната обратно . След това повдигнете горната част на разстояние от машината.


3

Извадете тавата дозатор. Натиснете раздела заключване , докато издърпване на тавата разпределителя за да го премахнете от контролния панел. Премахване на монтажните винтове две пред контролния панел и два задни монтажни винтове . Свалете контролния панел като се пръкват на разстояние от разделите от ляво на дясно . Поставете контролния панел от пътя .

4

Извадете ред на предния панел монтажни винтове вие сега сте изложени . Повдигнете предния панел нагоре и навън , като внимаваше на тежката тегло на частта .

5

Използвайте клещи, за да разхлабят източване порт печата на уплътнение от тръбата и го издърпайте . Използвайте инструмента за пролетта разширение за отстраняване на уплътнение скоба ваната си . Извадете уплътнението от ваната .

6

смажете канала на нова гарнитура печат с течен сапун ястие преди инсталацията . Намерете показателя на печата . То положение на ваната , така че да сочи нагоре. Поставете канала на нова гарнитура уплътнението над ръба на ваната , като работи пътя си около отвора на ваната .

7

Сменете уплътнение печат скоба и свържете уплътнение пристанището своята тръба. Замяна на предния панел и неговите монтажни винтове. Поставете контролния панел и да замени своите монтажни винтове. Плъзнете тавата дозатор обратно на мястото си .

8

Сменете основната върха на машината и я завийте обратно на мястото си . Сменете корпуса на дренаж и неговите винтовете. Свържете дренажната тръба през филтъра на помпата обратно на неговия притежател. Поставете конектора тел във вратата. Поставете уплътнител в мястото сигурно по ръба на ваната . Използвайте вашата машина по желание.

Как мога да Take Off вътрешната тръба в My Кенмор Washer

? Вътрешната тръба на вашия Кенмор перална машина се отнася до уплътнението на гумено уплътнение от вътрешната страна на вратата . Поради това уплътнение, вратата на устройството за миене е в състояни

Περισσότερα >
Как да спечелим Desk на Crafter е

Повечето занаятчии ценят като специален работно пространство за шиене, jewelrymaking , боядисване или други хобита. Вие може да елиминира необходимостта да се прибирам занаятчийски доставки след всеки

Περισσότερα >