Как да Запалете пилот на Maytag MDG6000BWW

The MDG6000BWW е част от гамата на Maytag MDG на сушилни газ , който използва електроенергията и газа да работи. Според Maytag , цялата гама MDG не използва стандартен пилот - лека система, за да се запази газ свети непрекъснато. Вместо това , газът , който работи чрез система за запалване , която автоматизира процеса на осветление чрез контролния панел на сушилня . По този начин , газовите лампи , когато сушилнята започва и се изключва , когато сушилнята завършва един цикъл . Нещата ще трябва
Wet пране на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Отворете вратата на сушилнята . Поставете wet прането вътре в барабана на сушилната машина . Отделни всички парчета от пералня , така че да имат равномерно разпределение на теглото през основата на барабана.

2

Затворете вратата на сушилнята . Уверете се, че ключалките на вратите затворени; в противен случай , сушилнята не работи .


3

Изберете цикъл на изсушаване , който искате чрез завъртане на селектора цикъл на контролния панел към подходящата настройка , както е препоръчано от Maytag .
<Бразилски> 4

Изберете температурата да изсъхне прането с натискане на един от настройките на бутона на селектора на температурата , в съответствие с Maytag инструкции.

5

Натиснете старт бутона на контролния панел, за да възпламени газта и да започне цикъла на сушене .