Как да премахнете шайбата на Кенмор Front- Load миене

Вашият Кенмор предно натоварване миене използва голям макара да прехвърли властта от мотора към ваната за миене . Гумен колан тече от двигателя към шайбата , предоставяне на възбуждаща и движението предене шайбата използва за почистване на пране. Повреден ролка може да направи шайбата неизползваем. Ако стане повредени или износени, можете да премахнете шайбата на Кенмор предно натоварване миене да го замени. Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
Socket гаечен ключ
гнездо 21 - мм
Breaker бар MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

изключете шайба за предотвратяване на електрически шокове и случайно активиране шайба.

2

Развийте и извадете трите Филипс - главата винтове , разположени по протежение на задния ръб на горния панел на шайбата е . Плъзнете панела назад и повдигнете задния край за отстраняване на панела от шайбата .


3

Отстранете винтовете , притежаващи 12 на задния панел на шайбата . Плъзнете задния панел нагоре и го издърпайте шайбата .

4

Хванете пояс в близост до голяма ролка . Завъртете шайбата , докато дърпа колана на привеждане в съответствие с макарата , докато коланът минава встрани от ролката .

5

Плъзнете дръжката на отвертка през шайбата , в главината зад шайбата . Това ще запази шайбата се върти , докато се отстрани задържащата гайка .

6

Извадете подпорна гайката с муфа за 21 - мм . Завъртете гайката обратно на часовниковата стрелка , докато не падне на подпорна конезавод . Извадете шайбата край конезавод .

Как да се запълни пространството около една миялна машина

Свързване на съдомиялна машина в издълбана пространството между шкафове не винаги може да доведе в перфектна форма . Когато пространството около миялна машина е твърде голяма , тя може да доведе до по

Περισσότερα >
Как да Tile дърво за маса

Добавяне на нова повърхност за една стара маса е чудесен начин да се даде на масата нова цел . Tiles са отлични за добавяне на нов интерес към обикновена дървена маса . Tiles се предлагат в разнообраз

Περισσότερα >