Как да се създаде опъването на GE Сушилня Belt

General Electric предлага широка гама от сушилни , които са предназначени да отговорят на нуждите на частни клиенти . GE сушилни наемат гумен ремък да се върти барабана. Компонентът на колан е настроен на подходящо напрежение в завода. Ако коланът е трябвало да дойде безплатно на своя песен или след инсталирането на замяна , напрежението трябва да се изчисти точно за барабана , за да продължи да се върти правилно . Настройка на напрежението на GE сешоар колан не изисква опит. Нещата ще трябва
шпакла
Филипс отвертка
клещи
Замяна сешоар колан , ако е необходимо в
Покажи повече инструкции

1

Изключете захранващия кабел от контакта. Затворете вентила за доставки на газ , преди отстраняване на неизправности или подмяна на GE газ сешоар колани .

2

Плъзнете шпакла по долния ръб на горния панел, сешоар , за да намерите най- две придържащите скоби . Натиснете здраво на клиповете с върха на ножа замазка , докато не се освободи . Сгънете горния панел обратно към почивка срещу стената зад уреда.


3

Отворете вратата, за да разкрие четири Филипс винтовете , които придържат предния панел, за да сушилня кабинет . Намерете две допълнителни Филипс винтове по протежение на горния ръб на предния панел. Премахнете шест Филипс винтове и ги запазят за сглобяване .

4

Повдигнете предния панел и го наклонете към вас , за да получите достъп до кабелите на ключа на вратата . Издърпайте здраво на конекторите на тел с клещи , за да ги отделят от техните терминали . Облегни отстранения предния панел срещу страна на сушилнята.

5

Огледайте сешоар колан за щети. Сменете ремъка , ако сегашният е износен , спукан или счупен . Избегни подмяна пояс около барабана на сушилната машина и да го води в пистата колан.

6

Намерете паразитен и моторни ролките под барабана , от лявата страна на сушилня кабинет . Закачете предпазния колан около мотор ролка . Издърпайте паразитната ролка на ляво и да се премести на колана в паразитната ролка пистата . Освободете паразитната ролка да настроите опъна на ремъка.

Как да се промени Lights на Harbor Breeze 52 Aero Bronze тавана вентилатор с

Ако сте завършили вашите домашни ремонти в местния Home Improvement център Лоу , и сте закупили Harbor Breeze 52 - инчов Aero Bronze таван фен , може да се почеше главата си , когато става въпрос врем

Περισσότερα >
Как да спечелим една Natural Wood Таблица

A естествена дървена маса е едно чудесно допълнение към почти всеки дом. Много любители и дърводелци предпочитат да изградят свои собствени маса, а не да се излиза и закупуване на един . Това не само

Περισσότερα >