Как да се замени на Wax Motor В Load миене Кенмор Front

Докато някои восъчни мотори всъщност съдържат восък , терминът се е превърнал в синоним на линейни задвижвания , използвани в различни перални машини. Задвижването се придвижва на кратко разстояние по права линия , заключване или отключване на вратата на устройството за миене . Задвижващите механизми , използвани за да бъде направена от восък , които разширяват при нагряване , осигурявайки линейно движение , но много от тях са били заменени с пружинни сервомашинки . Каквото и да им се обадя , ако те спрат да работят , така че няма вашата перална машина. Благодарение на удобното си местоположение , то е лесно да се замени двигателя восък в Кенмор предно натоварване миене . Нещата ще трябва
Flat - отвертка
Филипс отвертка

Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел за предотвратяване на електрическа повреда на себе си и на шайбата .

2

Отворете вратата на Кенмор предно натоварване шайбата .


3

Намерете метален пръстен държи печата вана до отвора на вратата . Пръстенът увива около уплътнението вана и е със същия диаметър като отварянето на вратата . Огледайте се на ринга , докато намерите васал пролетта , че напрежението на ринга.

4

Поставете острието на плоска отвертка под пролетта на напрежение. Лосто пролетта далеч от отвора на вратата , докато можете да го хванете с ръка. Работа на ринга хлабав около отвора на вратата , докато не идва безплатно .

5

любопитствам ваната запечата отвора на вратата с пръсти. Работа печата насипно състояние и го избута обратно в ваната за миене , за да го получите от вашия начин .

6

Премахнете трите Филипс - главата винта ключ възела на врата от дясната страна на отвора на вратата . Издърпайте събрание иззад ръба на вратата . Изключете електропроводната система от задната част на събранието.

7

Свържете електропроводната система в нов ключ монтаж . Поставете събранието зад ръба на вратата и да се приведе в съответствие монтажните отвори . Поставете три Филипс - главата винтовете през предната част на вратата , в събранието. Затегнете здраво винтовете.

8

Извадете уплътнението от ваната . Бутнете уплътнението на място по протежение на повдигнатия край на отвора на вратата. Печатът е с монолитен бразда , че приляга плътно над издигнатия ръб .

9

Поставете застопоряващия пръстен около уплътнението вана . Пръстенът се вписва в депресия директно зад предния ръб на уплътнението вана . Затворете вратата на устройството за миене . Включете в шайбата .

Freezer Seal Проблеми

Няма нищо по-лошо , отколкото да бъркате в фризера за една студена бира на сладолед и се натъкват на топло , сълзлив бъркотия. Когато вашият фризер на уплътнение - гумената лента около врата, която му

Περισσότερα >
Как да спечелим една Полилей Настолна лампа

характеризира със своята прилика на домакинство полилей с неговите много висящи дрънкулки , лампа, полилей таблица може да добавите атмосфера на ясните стаи . Докато много завършени версии са доста ск

Περισσότερα >