Как да отстранявате Outlet филтъра за Кенмор Calypso Washer

Ако има вода, която оставя във ваната на вашия Calypso шайба, че е добра идея да отстранявате изход шайба филтъра за да се определи причината за проблема. Когато водата не се източва обикновено е знак, че филтъра на изпускателния отвор на помпата е запушена или самата помпа е неизправна. Филтърът за изход и е част от тялото на водната помпа . Отстраняване на Кенмор Calypso изход шайба филтър изисква известно разглобяване на cabinet.Things на перална машина ви е нужно
Flat - отвертка Torx
шофьор
Филипс отвертка
плитък съд
Slip - съвместни клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Достъп Water Pump

1

извадете захранващия кабел на Водовъртеж Calypso и изключете втулки водоснабдителните на стената. Издърпайте пералнята далеч от стената , така че да има място да се даде възможност на горния панел, за да се повиши обратно .

2

любопитствам емблемата Calypso върху предната част на пералната машина с плоска глава на отвертка . Емблемата обхваща винт T20 Torx . Отстранете винта с шофьор Torx .


3

Хвани двете страни на горния панел Calypso и издърпайте горния панел с нетърпение да го изключите от предния кабинет резето . Повдигнете предната част на горния панел и го завъртете на гърба на пералната машина.

4

Свалете четирите винта върху горния ръб на предния панел с отвертка Phillips . Повдигнете горната част на предния панел, за да освободите разделите от предната част на страничните панели . Преместете предния панел от пътя .

5

Бейл и да е останал на вода във ваната с чаша и кофа .


Отстраняване на филтъра за Outlet
<Бразилски> 6

Поставете плитък съд под двата маркучи , свързващи се към водната помпа . Водната помпа е под ваната от дясната страна . С чифт от подхлъзване съвместен клещи , вземете две изпъкнали закачалките на скобите за закрепване на всеки маркуч към помпата . Стиснете разделите заедно с клещите и издърпайте маркуча от помпата . Повторете за противоположния маркуча. Малко вода ще излезе от маркучите , но просто достатъчно, за да запълни плитък тиган.

7

Чувствайте се вътре във всеки порт на помпата , където маркучите се свързват за малки предмети на дрехи или сабо с пръстите си . Филтър на изхода е пристанището на дренажния маркуч излизащ от гърба на шайбата . Често , ако пералнята се върти , но не се източва , има запушват вътре в пристанището. Ако отломки присъства , извадете го с пръсти.

8

Проверете маркуча за източване за запушване на филтъра , ако пристанището на изхода е ясен. Маркучът свързва към гърба на шайбата с скоба като ръкавите на помпата . Откачете маркуча за източване от пералнята и издърпайте другия край на къщата водосточната тръба близко клапаните водоснабдяването. Вземи маркуча навън и тичам вода през него с градински маркуч , за да се гарантира, че е ясно . Свържете маркуча за източване.

9

Изключете мотора на помпата електропроводната система . Конекторът за сбруя просто дърпа мотора. Двигателят на помпата е в непосредствена близост до помпата. Повдигнете двете скоби за закрепване на помпата към мотора на помпата с плоска глава на отвертка . Извадете помпата от шайбата .

10

Включете помпата отново и се опита да се превърне шпиндела на дъното на помпата. Ако на шпиндела не се въртят свободно , сменете помпата . Вретеното помага директно източване на вода чрез филтъра на изпускателния отвор . A siezed вретено изисква пълна подмяна на помпата , тъй като не позволява на водния поток в помпата за да позволи проверка за рециркулация на топката , за да премине от пристанището на изходящия филтър ..

11

Сглобете пералнята Calypso в на обратен ред на разглобяването процес.

Бутона на хладилника Stuck

Някои хладилници имат за лед и вода бутони или лостове , че трябва да натиснете , за да освободи лед и вода от вратата на хладилника , без да се налага да отваряте хладилника . Ако един бутон дозатор

Περισσότερα >
Как да спечелим една Полилей Out на елен рогата

еленов рог полилеи са естествен начин да декорирате дома си . Мъжките елени растат и да хвърлят своите еленови рога всяка година; което означава, че рога полилей може да се направи , без да наранява м

Περισσότερα >