Как да се промени Tub влияние върху една Whirlpool Дует миене

Когато използвате вашия Whirlpool Дует миене , може да се натъкнете на проблем , където коритото не се върти по време на цикъла на пране , или тя може да произведе силен тракащ звук. Проблемът се дължи на хлабав или счупен вана лагер, който е свързан с центъра на външната вана шайбата му . Лагерът може да се премахне ръчно по всяко време и на нова носеща част поръчани от Whirlpool пряко или онлайн търговец на дребно . Нещата ще трябва
Филипс главата отвертка
Регулируем гаечен ключ
20 милиметра гаечен ключ
клещи
Hammer е.
Покажи повече инструкции

1

Преместете Whirlpool Дует миене на разстояние от стената и извадете захранващия кабел от контакта.

2

Отстранете винта от горната скоба на предния панел с отвертка Phillips после повдигнете скобата.


3

Извадете двата винта от скобата на гърба на шайбата след това повдигнете скобата. Отстранете болтовете от теглото на върха на предната част на ваната с регулируем гаечен ключ след това повдигнете тежестта от ваната .

4

Изключете колани тел , прикрепени към отоплителната елемент на задната долна част на коритото , Разхлабете болта на нагревателен елемент след това плъзнете нагревателен елемент от ваната

5

Включете имиджът на амортисьор , малките бели пластмасови парчета под коритото , до 90. - градусов ъгъл на часовниковата стрелка с регулируем гаечен ключ .

6

Извадете колана от барабана и мотора шайбата на гърба на устройството с ръка след това извадете болта в средата на шайбата с 20 мм гаечен ключ .

7

Изключете отдушник маркуч и изпускателните маркучи , черните маркучите на дъното и лявата страна на ваната , на ръка. Откачете горния извор, който свързва ваната до шкафа с шайба.

8

Повдигнете цялата вана ямата на шайбата . Поставете плоска отвертка в пространството между външната и вътрешната вани след това преместете отвертката по краищата , за да прекъснете връзката на метални скоби .

9

Издърпайте вътрешната ваната от външната ваната с ръцете си след това потеглям на лагера в центъра на външния ваната с чифт клещи .

10

Поставете новия лагер в центъра на външния ваната и го докоснете с чук, за да го настроите на място. Плъзнете вътрешната ваната обратно във външната ваната след това натиснете върху ръбове вътрешната вана , така че да щракне на място върху външната ваната.

11

Mount цялата ваната обратно в шайбата . Свържете отново горния пролетта куката на ваната за миене на металния пръстен на корпуса на устройството за миене .

12

Свържете вентилационните и изпускателните маркучи към ваната след това поставете отново болта в средата на шайбата на гърба на шайбата . Плъзнете колана обратно върху барабана и мотора шайба след това завъртете имиджът на амортисьор връща на мястото си .

13

Поставете нагревателя и болт след това отново коланите телените до нагревателен елемент . Сменете теглото на най-горния предната част на ваната и преинсталирате болтовете с регулируем гаечен ключ .

14

Свържете скобите към предната и задната част на шайбата след това включете захранването в контакта на стената .

High End Шайби & Сушилки

разликата в цената между най-малко и най-скъпата пералня и сушилня модели могат да бъдат огромни , и то не винаги е очевидно дали от висок клас функции са си струва всички допълнителни пари . Понякога

Περισσότερα >
DIY Office Таблица

Осъществяване офис мебели е персонализиран начин за постигането на специфичните вашия офис нужди. Дали това е чисто функционална или има някакъв характер , DIY офис мебели изисква малко находчивост и

Περισσότερα >