Manual Gibson сушилни Ремонт

сушилни Гибсън са произведени от Frigidaire Дружеството и са на разположение на газ , така и електрически модели. Както и при другите сушилни, не може да има механични проблеми като не топлина, мокри дрехи или барабан , че не може да отстранявате spin.You тези проблеми и дори да ги оправя , без нужда от професионален техник с помощта на няколко основни инструменти . Ако двигателят е счупена или други електрически компоненти са повредени , ще трябва да получите вашия уред професионално обслужвани да се избегне задълбочаване на повреда на сушилнята. Нещата ще трябва
Flathead отвертка
шпакла
Схема

Покажи повече инструкции
Heat , Облекло Still Wet

1

Отстранете мъха филтрира и чисти всички видими мъх от него. A запушен филтър за мъх може да попречи на влага от бягство сушилнята , запазвайки вашите дрехи wet . Измийте филтъра за мъх с топла вода и мек сапун миялна машина за отстраняване на малки запушвания причинени от омекотител материал.

2

Изследвай връзката изпускателната тръба и тръба тръбата . Вашият Gibson сешоар изисква тръбичката е защитен канал за изпускателната тръба . В противен случай , влага ще се събира в тръбата и да се предотврати въздушен поток. Проверка на металната лента за стягане и го коригира , ако е необходимо с плоска отверка .


3

Проверете абсорбатор извън къщата, която се свързва с изпускателна тръба вашия Гибсън . Ако аспираторът е задръстен или затворен , влага може да се разреши вътре в тръбата .

4

Изключете сушилнята и поставите щепсел глава на сигурно място .

5

Поставете шпакла вътре в гънката между долния панел достъпа ви Gibson сушилнята и предния панел. Натиснете надолу , за да освободите долния панел за достъп от придържащата клип . Повторете от двете страни и издърпайте надолу в долния панел за достъп да изложи на дъното на сушилнята , а обвивката на нагревателен елемент .

6

Почистете видими мъх вътре в панела. Уверете се, че чиста кърпа от около нагревателя . Прекомерното мъх може да инхибира функцията отопление елемента .


Без топлина , Сушилня Runs

7

Огледайте топлинните предпазители , които обикновено са разположени в близост до ауспуха и нагревателен елемент . Тъй като сешоар модели се различават , се отнесете към електрическата схема си Gibson за определени места . Ако единият е изгорял , трябва да ги замени .

8

Погледнете клапан за доставка на газ , за да видите дали това е отворен за модели газ . Също така проверете вашия танк е доставките на газ ниво, ако сушилнята е закачен към система отделно от доставката на града.

9

Разглеждане на пътя на въздушния поток за модели газ . Per инструкции инсталационните ви , въздушният поток към пламъка трябва да бъде свободен от запушване или няма да има достатъчно въздух, за да се създаде вътрешно горене.


Сушилня не започне

10 <стр.> Проверка на захранващия кабел си Gibson за видими повреди , като дъга около клипса или изложени жицата . Също така проверете връзката на кабела към клемореда зад сушилнята . Проверка на хардуера за всякакви разхлабени връзки . Е.
11

Отворете си прекъсвач кутия верига и намерете ключа , свързани към приемника на сушилнята . Ако ключът е спънал , върнете го .

12

Изследвай настройките конзолни сушилнята да гарантира, че те са правилни , ако сушилнята има власт , но няма да започне . Понякога специални операции като отложен старт ще предотвратят сушилнята , да функционира, докато не бъде избран .

DIY CNC Hot -Wire Foam Cutter

A гореща жица пяна катер се използва за рязане на различни видове пяна за занаятите и за дома и градината проекти. Закупуване на катер направено от производител, не може да е най - рентабилният метод

Περισσότερα >
Как да се събере стълбищни парапети

Сглобяване на стълбищни парапети може да бъде доста трудно да се направи , ако не сте сигурни къде да започне. Но ако отделите време, за да разбера какво точно трябва да направя, и да се подготвят за

Περισσότερα >