Как да се вземе освен една General Electric Перални

GE перални машини използват голяма вана се задвижва от електрически мотор и задвижване на механизъм за измиване , изплакнете и се върти дрехите си. Въпреки, проектирани да издържат през много цикли без никаква поддръжка , в крайна сметка шайбата ще трябва да бъде взето с изключение на достъп до части, които в рамките на шасито. Нещата ще трябва
Flat - острие отвертка
Nut - шофьор зададете
Washer - гаечен ключ
Hammer
Бесният зададете
Клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Извадете захранващия кабел от електрическия контакт. Изключете подаването на вода към водните маркучи на гърба на машината. Извадете маркучите формират машината чрез усукването им с клещи .

2

Вкарайте отвертка с плосък връх в празнината между горния хоризонтален панел и предната вертикална панел на шайбата , приблизително 4 инча от единия край , за да се освободи задържащия клип . Направете същото и за другата страна . Завъртете горната част на предния панел настрани от машината . Повдигнете панела право нагоре и я извадете от шайбата .


3

Туист от двата винта , които придържат към предната част на горния панел на шасито на устройството за миене с шофьор гайка . Плъзнете горния панел няколко сантиметра напред . Извадете изключение на електрически конектор за ключа капак в задната част на панела. Извадете панела от шайбата .

4

Извадете винтовете от скобите на върха на ваната за миене с шофьор гайка . Издърпайте гъвкаво преливане тръба на разстояние от страна на ваната за миене . Издърпайте освен конектор окабеляване на двигателя на устройството за миене , която се намира под ваната в предната част на шайбата .

5

Отстранете винта от каишката заземяване близо до дъното на ваната с шофьор гайка . Махнете лентата от долната част на шасито на устройството за миене . Издърпайте голям черен гъвкав маркуч директно от помпата за миене в близост до горната част на шасито на устройството за миене .

6

Повдигнете нагоре върху ваната леко да се напрежението на разстояние окачване пръти ваната. Премахване на пръти от дъното на ваната , като ги откачат от местата на монтажните отвори в шасито на устройството за миене . Повдигнете ваната право нагоре и навън от шасито на устройството за миене .

7

Отстранете винта от центъра на смесителя във ваната с шофьор гайка . Повдигнете смесителя право нагоре и я извадете от ваната. Някои агитатори не са обезпечени с винт , и се премахват , като ги повдигате нагоре от ваната

8

Поставете шайба - гаечен ключ - . Предлага от производителя на устройството за миене - над големия център гайка на дъното на ваната . Докоснете ръба на ключа с чук в посока на часовниковата стрелка - конците са оставени за ръка - за да се отстрани гайката

9

Откачете клиповете на пластмасовия капак на върха на ваната. на ръка. Свалете капака . Издърпайте кошницата за миене право нагоре и навън от ваната за миене . Лосто малкия шайбата от вала в центъра на дъното на ваната с отвертка с плосък връх и да го премахнете.

10

Включете ваната с главата надолу , за да разкрие механизма на мотор и задвижване . Извадете център гайката от голяма ролка с гаечен ключ . Извадете шайбата и колана. Извадете ядки видимото след премахване на ролка с гаечен ключ . Отстранете болтовете , които държат на задвижващия механизъм към ваната с гаечен ключ . Повдигнете задвижващия механизъм право нагоре и да излезе от ваната.

Като Lint Спасителят Off на Samsung Front- Load Сушилня

Samsung препоръчва премахване на мъх Ловецът след всяко натоварване за почистване на екрана. Почистване Ловецът екрана на мъх също помага за намаляване на времето за сушене . Екранът с мъх Ловецът фил

Περισσότερα >
Как да си направим една таблица със стари врати

превърнем една стара вътрешна врата в очарователен маса изисква някои основни дървообработващи умения и асортимент от дърводелски инструменти. Окончателните техники стил и довършителни , които използв

Περισσότερα >