Как да се провери за мъх в Calypso Сушилня

Calypso Сушилня Whirlpool разполага технология Sension сушене. Този интелигентен сешоар сетивата, когато дрехите сухи , а след това се изключва , за да пести енергия. Този продукт не се продава в магазините за търговия на дребно , но собствениците все още използват тези компактни устройства , защото на неговата удобен багажник сушене и многобройни настройки сушилни. Национална асоциация за противопожарна защита се казва, че за да се избегне пожар, сешоар мъх капани трябва да бъдат почиствани преди и след употреба. Освен почистване на мъх капана , вие трябва да проверите отдушник сушилнята редовно . Един бърз , ежедневно избършете на върха сушилня ще помогне за намаляване на натрупването на мъх , too.Things ви е нужно
Прахосмукачка с цепнатина привързаност
четка Bottle
Flashlight
Soft моп
Small метла <Бразилски>
Показване повече инструкции
почистващи капана Lint

1

Изключете сушилнята от стената , преди да извършите почистване. Погледни от дясната страна на горния панел за закрита слот . Повдигнете панела , го повдигнете . Хванете мъх капана и го издърпайте направо от машината.

2

Отстранете мъха натрупване на мъх капана , използвайки ръцете си, докато стои близо до кофа за боклук . Прикрепете цепнатина привързаността към прахосмукачката . Включете прахосмукачката , след това с прахосмукачка за мъх капана напълно чиста . Задайте мъх настрана.


3

Плъзнете цепнатина прикачения файл в кърпа капан слота в сушилнята . Глътни далеч всички отломки , че мъх капана забравен. Освободете остана - на кърпа с четка суха бутилка.

4

Изключете прахосмукачката и да се замени за мъх капан в машината . Включете вашия сешоар и да го използвате , когато сте готови .


Проверете Сушилня маркуч

5

Погледнете на задния капак на сушилнята за сребърно фолио или бяла пластмасова маркуч тръба. Тръбата ще бъде широк и ръбест . Трейс тръбата на сушилнята към атмосферата .

6

Повдигнете открит вратата на отдушник и гледам вътре в отдушник , като се използва фенерче. Уверете се, че няма препятствия в отдушника . Отстранете всички видими мъх отломки , с мека въже главата или малка метла.

7

Затворете вратичката за обезвъздушаване или да го върне на предишната си позиция .

Как да определите дали една Whirlpool Хладилник нуждае от нова започне Relay

начало Релето на хладилник Whirlpool е свързан към компресора на гърба на хладилника и е отговорна за гарантирането на устройството започва правилно . Ако компресорът не успее да тече , можете да тест

Περισσότερα >
Как да направим един рога Настолна лампа

Ако имате колекция от еленови рога , можете да направите една хубава маса лампа от тях. Не е необходимо действително да стреля елени да получат рога , един от двамата. Много рогати животни Слоу старит

Περισσότερα >