Как да замени Blower Пояса на Whirlpool Cabrio

Сушилнята Whirlpool Cabrio разполага с вентилатор колело вътре. Колелото на вентилатора се върти , когато топлината се създава вътре в уреда за взривяване горещ въздух в сушилня ваната. Спинът на вентилатор колело се контролира от колан, който минава покрай ваната на машината и двигателя на вентилатора . A силен шум от вътрешността на уреда , като квичене , мирис на изгоряло или липса на топлина са всички признаци, че на вентилатора колана трябва да се смени . Нещата ще трябва
шпакла
отвертка
дървен блок
Belt

Покажи повече инструкции

1

Изключете сушилнята от стената. <Бразилски>
2

Повдигнете екрана мъх от сушилнята и извадете винта от вътрешната страна . В зависимост от вашия Cabrio модел , филтърът за мъх е или в горната част на устройството , близо до контролния панел , или просто вътре вратата добре .


3

Плъзнете шпакла между горната панел на устройството и на предния панел, за да пусне клиповете го държи в място . Повдигнете горната сушилня , за да го премахнете.

4

Издърпайте в долния панел на устройството, за да го премахнете. Поставете дървено блокче под сешоар барабана , за да го подкрепят , преди да извадите предния панел. Отстранете винтовете по предния панел и издърпайте , за да го премахнете.

5

Направете снимка на ориентацията на колана с помощта на цифров фотоапарат. Това ще ви помогне да си спомня как да го замени .

6

Извадете старата сушилня колан извън ваната. Издърпайте сешоар колана от паразитната ролка и изключване на мотора зад вентилатора . Замяна на старата лента с нова лента се използва същият маршрута ориентация . Завъртете сушилнята барабана няколко пъти, за да се уверете, че той е на мястото си , а след това сглоби уреда.

Как да спрете Теч от предната част на Sears Window Климатик

Независимо дали използвате вашия климатик Sears само през най-горещата част на лятото или за целия сезон , това е добра идея да има някои основни умения за отстраняване на неизправности . Докато клима

Περισσότερα >
Как да тъкат Round председател

Broken тръстика стол места са лесно да се замени . Стол бой с пръчки или тъкане може да изглежда сложно, но това е много по-просто , отколкото изглежда . Всеки може да го направи с малко практика и до

Περισσότερα >