Как да се ремонтира Water Pump в Кенмор Перални

Водната помпа на Кенмор перална машина е директно задвижване на помпата . Частта, която не е на ремонт от потребителя , което означава , че когато тя не успее , трябва да го замени с нов. Смяна на помпата не е трудна процедура , но трябва да се разглобява пералнята да го направят. Това ще ви спести от плащането на високи цени на труда , за да поправи техници. Нещата ще трябва
малка купа
Bucket
шпакла
Филипс отвертка
Flat отвертка
Водна помпа
Клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Извадете захранващия кабел от електрическия контакт. Извадете шайбата далеч от стената. Вие ще трябва да бъде в състояние да застанат зад него , за да работи. Отстраняване на водата от коритото чрез потапяне малка купа в него и след това изливане на вода в кофа . Направете това преди да преместите машината.

2

любопитствам накрайниците на разстояние от контролния панел с помощта на шпакла . Отстранете винтовете под крайните капаци , използващи Филипс отвертка. Ако тя е по-нов модел , винтовете на контролния панел може да бъде най- задната част на машината , а не по силата на крайни капачки .


3

Завъртете регулатора и го избута към задната част машината. Стиснете щипката на електропроводната система в рамките на контролния панел и го извадете . Освободете придържащите скоби за шкафа под контролния панел с помощта на плоска отвертка . Наклонете кутията назад и го издърпайте рамката на устройството за миене .

4

Освободете помпата запазване клипове с помощта на плоска отвертка . Извадете помпата от вала на двигателя . Откачете маркучите от помпата с помощта на клещи, за да се освободи скобите . Изхвърлете старата дренажна помпа . Поставете новата помпата в машината и да се свържете маркучите към него. Инсталирайте скоби с клещи.

5

Натиснете помпата на вала на двигателя и заключва придържащите скоби на място. Поставете кутията на устройството за миене на рамата и инсталирате придържащите скоби под контролния панел, за да си я осигурят . Включете електропроводната система в за контролния панел. Завъртете контролния панел в предната част на машината и инсталирате крепежните болтове с помощта на отвертка Филипс .

6

Включете захранващия кабел в електрическия контакт и бутайте машината срещу стената. Стартирайте шайбата за кратък цикъл , докато празен за тестване на нова водна помпа.

Защо климатици на покрива

? Някои климатици са монтирани в прозорците , а други чрез външни стени , докато други все още са централни звена , които използват отделен кондензатор и компресор , открити извън на земята. Ти намери

Περισσότερα >
Как да тъкат Corn люспа Стол Седалки

Антични прилив седалки столове добавят старомодна нюх към страна декориране схема . Царевични люспи традиционно са били използвани в южната част на Съединените щати за пробив седалкови места , тъй кат

Περισσότερα >