Как да се замени с Whirlpool Сушилня Cylinder Seal

сушилни Whirlpool включват печат филц , която е наравно ръба на барабана цилиндъра и помага за предотвратяване на топлина от напускане на звеното , когато вратата е затворена и работещ уред . Ако пломбата започва да падне, ръчно инсталиране на ново уплътнение на ръба на цилиндъра от изваждане на целия барабан от сушилнята. Поръчайте нова печат и висока температура лепило от производителя Whirlpool или онлайн търговец на дребно . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flat - главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Преместете Whirlpool сешоар далеч от стената и извадете захранващия кабел от контакта.

2

Свалете пластмасовите крайни капачки от двете страни на горния контролен панел и извадете винтовете от всяка страна на контролния панел с помощта на отвертка Филипс .


3

Повдигнете контролния панел нагоре по целия път , така че тя се основава на пантите си и премахване на винта от задната част на горния панел.

4

Плъзнете горния панел изключете сушилня и го оставете настрана. Поставете плоска глава на отвертка в зоната между двете долни панели и пресата в двете закрепващи клипове на всеки ъгъл с помощта на отвертка .

5

Повдигнете и извадете цялата долния панел . Откачете извори на вратите от всяка страна и отстранете винтовете от долната част на горния панел .

6

Отстранете винтовете от тръбата за мъх екран, който е метална тръба в областта на долния под барабана и изключете кабела на датчика за движение от долната дясна страна на горния панел .

7

изключете превключвателя тел конектора на вратата от горния десен ъгъл на горния панел и извадете винтовете от горната част на горния панел .

8

Повдигнете и извадете цялата горния панел . Натиснете върху шайбата близо до задната част на барабана на сушилната машина и повдигнете колан извън шайбата .

9

Повдигнете целия барабан от сушилнята и го постави върху плоска повърхност. Отлепете старата пломба от предната част на барабана цилиндъра.

10

Отстранете излишния остатък от печата с помощта на влажна кърпа. Нанесете с висока температура лепило всички около ръба на барабана.

11

Натиснете нов печат по ръба , и да позволи на най-малко 20 минути за лепилото да изсъхне. Поставете барабана обратно в сушилнята. Е.
12

Плъзнете колана обратно върху ролката и поставете на горния панел обратно върху сушилнята. Поставете отново винтовете в горната част на горния панел . Е.
13

Свържете съединителя на ключа на вратата и да свържете отново датчика за движение, към дъното на горния панел . Поставете отново винтовете в канал за мъх екран .

14

Поставете отново винтовете на дъното на горния панел и отново свържете извори на вратите от всяка страна. Поставете долния панел отново , така че да щракне на място.

15

Плъзнете горния панел отново и отново винтовете в горния панел . Издърпайте контролния панел обратно надолу и поставете отново винтовете.

16

Поставете пластмасови крайни капаци обратно върху всяка страна на контролния панел и включете захранващия кабел в контакта на стената.
<Бразилски>


My Air Unit Central тече бяла пяна

Централна климатизация единици са животоспасяващи през летните месеци. Те осигуряват хладно среда, която прави лятото поносим. Въпреки това, както и с други уреди , централни климатици не са без случа

Περισσότερα >
Как да се дублира Антични играчи

Симулиране износване е ключът към дублира античен финиш върху елемент на мебели или обект. С течение на времето , бои и покрития търкат изключване на върховете докато боята или покритието остава неп

Περισσότερα >