Как да се определи изтичащите Maytag Drain Pump

A локва вода под вашата Maytag перална машина може да бъде индикация за изтичане на дренажна помпа . Целта на помпата за източване е да изпомпва използваната вода във вътрешността на машината в канализационната система . Защото не може да има редица причини, поради изтичане на помпа тече - от разхлабени болтове да катастрофираш с дефектни кабели - ще трябва да се провери на различни елементи на помпата , за да допринесе за установяването на източника на теча и да го ремонтира . Нещата ще трябва
шпакла
Socket гаечен ключ
Бесният
волтметър
източване резервни части помпа ( ако е необходимо)
източване Замяна на помпата ( ако е необходимо) в
Покажи повече инструкции

1

Изключете електричеството до шайбата Maytag , като го извадите от контакта или друг щепсел , където е свързан .

2

Изключете подаването на вода вентили както за топла и студена вода, който се намира зад шайбата чрез завъртане на копчетата по целия път надясно.


3

Използвайте hexhead отвертка или гаечен ключ , за да премахнете винтовете държи контрола панел на място. Повдигнете контролния панел нагоре и навън от горната част на шкафа. Не дърпайте прекалено силно или по-бързо , тъй като контролният панел ще продължи да бъде прикрепен върху окабеляването вътре в уреда .

4

Поставете шпакла между горната част на машината и предния капак. Повдигнете горната част на машината и тя почива на удара срещу контролния панел.

5

Използвайте шестоъгълния ключ за разхлабване на болтовете на скобите държи предния панел на място. Дръпнете предния панел от шайбата .

6

Намерете помпата за миене на под ваната в центъра на устройството. Трябва да видите дренажния маркуч свързан към задния край на помпата.

7

Уверете се, че помпата е здраво на място и болтовете не са хлабави . Затегнете ги , ако е необходимо. Възстановяване на силата и водата към пералната машина и да видим дали това фиксиран на проблема .

8

Разхлабете скобата , свързваща края на маркуча за източване на помпата с отвертка . Плъзнете помпата надолу маркуча за източване. Издърпайте маркуча за източване на разстояние от помпата.

9

Използвайте гаечен ключ или ключ за разхлабване на болтовете държи помпата на мястото на двигателя. Извадете помпата изпод уреда.

10

Проверете помпата за видими повреди или счупени части, като работното колело . Много резервни Maytag дренажна помпа части могат да бъдат поръчани онлайн ( виж ресурси ) .

11

Използвайте волтметър да тествате приемственост през електрическите връзки на помпата , за да се види дали те са в рамките на спецификациите на уреда. Те могат да бъдат открити в ръководства за услуги за вашия модел на Maytag уред . Ако е открита грешка , опитайте вместо кабели или контакти, за да видим дали това носи помпата обратно до спец. .

12

Сменете помпата , ако е необходимо. Това може да е най-лесното решение , ако вие не разполагате с време да се съборят и да възстановят помпа.

13

Сменете уплътнението на помпата , който върви между помпата и канализация шайба. Използвайте стария уплътнението като ръководство за закупуване на правилния размер. Поставете ново уплътнение над помпата преди да включите отново помпата на уреда. Е.
14

Сменете помпата в шайбата Maytag . Я закрепете с болтове на помпата . Свържете маркуча за източване и я закрепете с източване маркуч скоба . Замяна на предния капак и застопорите капака . Спуснете горния панел и застане на място . Закрепете контролния панел с винтовете .

15

Възстановяване на водата и електричеството за шайбата Maytag .

Как да се монтира вентилатор на тавана до сводест таван

Монтаж вентилатор на тавана до сводест таван не е всичко, което се различава от един монтаж на таван ниво. Голямата разлика е, че трябва да се вземат на наклона на тавана, се вземат предвид и да инста

Περισσότερα >
Senco SWF10XP Тапицерия Stapler Отстраняване

Senco ’ ите SWF10XP тапицерия телбод е глоба - тел телбод . Staples са заредени от слайд железопътен под телбода . Проблеми с телбода могат да включват изпускане на въздух създават слаба възвръщ

Περισσότερα >