Как да се замени на Inner Tub влияние върху една Frigidaire

Когато си Frigidaire горно зареждане пералня започва не се върти правилно или прави неприятен стържещ звук , вътрешната вана лагера изисква подмяна . Наемането на един техник ремонт е скъп вариант ; вместо това бихте могли да опитате възможността за заменяне на вътрешната ваната лагер себе си. Преди да се опитате да замени вътрешната вана лагера , първо се консултира с гаранцията на вашия Frigidaire пералня. Ремонт уреда сами може да доведе до отпадане на гаранцията. Нещата ще трябва
главата отвертка Philips
Utility нож
Socket гаечен ключ
парчета дърво
Blanket
Spray лубрикант
Cloth MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Изключете Frigidaire пералната от електрическия контакт. Завъртете тръбите за вода , свързани с шайбата изключен и откачете маркучите за водоснабдяване .

2

извадете горната и задната панели на пералната машина, като развиете винтовете с Philips отвертка . Свалете двата винта теглото върху задната половина на барабана. Плъзнете теглото внимателно от барабана .


3

Slip задвижващия ремък на разстояние и място , за да отстрани. Внимателно на Нарежете тел вратовръзка и изключете двигателя. Оставя се долната окабеляването да остане в шайбата .

4

Използвайте гаечен ключ за премахване на четири болтовете за закрепване на мотора на място. Повдигнете двигателя от шайбата и оставете настрана .

5

Погледни към предния правото за винт и гумена източване капан. Развийте винта и извадете капана. Използвайте пръстите си, за да изтръгне Snap пръстен държи датчика за нивото на водата на мястото си. Извадете сензора и оставете настрана . Издърпайте малък маркуч от копчето на нивото на водата .

6

Изключете двата конектора , прикрепени към моторни контрол борда . Изключете конектора един прикрепен към мотора на помпата .

7

Развийте винтовете, закрепващи двигателя на помпата и управление на двигателя на борда с Philips отвертка . Извадете контролното табло , помпа мотор и оставете настрана.

8

Натиснете раздела заключване и плъзнете ударните игли от ваната . Премахване на шоковете от ваната.

9

Подкрепа барабана , като поставите няколко парчета дърво директно под барабана. Премахване на тръбата, която се простира от горната част на външния резервоар . Дървесината сте поставили под сега ще издържат теглото на барабана.

10

Използвайте полезност нож, за да премахнете лепилото върху предния панел , където уплътнението на врата е обезопасена. Извадете притежател клип . Барабана на пералната машина е сега виси от две пружини .

11

Намерете притежателите на клип , които придържат изворите на барабана и да ги премахнете . Хванете едната страна на барабана , повдигнете пролетта , докато се движи към центъра и извадете барабана от пролетта на рамката , като я понижава . Повторете този процес, от другата страна на барабана. Барабанът се сега лежи върху опорите .

12

Повдигнете барабана внимателно и да го изнесат от шкафа отзад. Сега машина кабинета The измиване трябва да е празен .

13

Lay одеяло от плосък и постави лицето апартамента на барабана върху одеялото . Развийте винтовете , които придържат двете половини на барабана заедно. Разделят се на две половини и ги сложи един до друг . С двете половини разделени , лесно можете да вдигнете вътрешната ваната от външната барабана.

14

Извадете болт, който държи на стария лагер в място с гаечен ключ . Спрей смазка на болта и изчакайте няколко минути, ако се срещнем съпротива , докато се опитва да го премахнете.

15

Избършете повърхността на нов лагер ще насоча против , с помощта на влажна кърпа. Поставете нов лагер в дупката сте свалили стария лагер от докато новият лагер е флъш срещу повърхността .

16

Сглобете пералнята Frigidaire в обратен ред на разглобяването .
<Бразилски>


Как да отстранявате Goodman Проект Предизвикване

Проектът на индуктор вентилатора на Goodman пещ има за цел да помогне взриви газовете, които се образуват по време на горенето и през пещта и излиза през комина . Проектът на индуктора се намира в отд

Περισσότερα >
Как да заредите Staples в Stanley Staple Gun TR100

Staples може да се използва за много повече от това просто да се присъедини купища документи заедно. Staples също може да дойде по-удобно за различни занаятчийски и строителни цели . Stanley TR100 щап

Περισσότερα >