Как да се определи на влияние върху My Maytag Washer

С течение на времето , вана лагери на Maytag перална машина през май се провалят. Ако ваната лагерите не функционират правилно , пералнята не се върти правилно или разклатете . В допълнение , на пералната машина Maytag започва вземане на търкаляне . Вместо за закупуване на нова машина или да плащат техник , заменяйки вана лагер решава проблема . Преди започване на всякакъв вид ремонт, винаги се консултирайте с гаранция вашата перална машина е . Опитвайки се да се ремонтира Maytag за миене може да анулира нейната гаранция. Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
Лубрикант
Spanner гайка гаечен ключ
Hammer
Torx T20 отвертка
Utility нож
1/2-inch ключ
1 /2 - инчов гаечен ключ
Work ръкавици
Хартиени кърпи
Grease
New вана опорната част на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Извадете пералната машина електрически кабел от контакта. Ако пералнята е програмирани в електрическата система на Вашия дом , изключете прекъсвача , че в кутията главното захранване .

2

Изключете подаването на вода , която тече към пералната машина , изключете водните маркучи и канализация линия.


3

Поставете шпакла между капака на пералната машина и кабинетът на пералната машина. Плъзнете ножа замазка по протежение на пропастта , докато повдигате нагоре на върха със свободната си ръка .

4

Press клиповете обезпечителни пръстените вана в място с пръстите си , за да освободят скоби и премахнете вана пръстен. <Бразилски>
5

Намерете винта към долната смесителя за миене . Развийте го с Филипс отвертка . Свалете смесителя от пералната машина.

6

Нанесете смазка на гаечен ключ гайката и изчакайте няколко минути . Смазката помага разхлабят труден за премахване ядки. Задайте ключа за гаечен ключ гайка на гайката. Натиснете края на часовниковата стрелка на гаечен ключ гайка с чук. Продължи подслушване , докато можете да премахнете ключ гайката . Свалете гайката гаечен ключ и парче под гайката , която има форма на конус , от стъблото.

7

Хванете страни на спин барабан и го вдигнете от шайбата . Откриване на винта към дъното на миене пара . Премахване на този винт с помощта на отвертка Torx T20 .

8

Поставете ключа за гаечен ключ гайка директно на парата . Натиснете края на гаечен ключ гайка посока на часовниковата стрелка с чук. Вземете парче гума в долната част на уплътнението и парата . Завъртете каучук парче , докато го повдигнете от миене на вана .

9

Нарежете старо парче гума около стария лагер с нож . Спрей смазка директно върху стария лагер и изчакайте няколко минути . Е.
10

Погледни към дъното на ваната и намери три винта го държи в място . Дръжте главата на винта в място с половин инч гаечен ключ докато разхлабване на гайката с половин - инчов гаечен ключ . Плъзнете гайка , шайба и метъл парче от ваната . Повторете това и с останалите два винта .

11

Повдигнете внимателно ваната от шкафа с шайба. Подпри ваната вътре в шкафа под ъгъл с помощта на страни на кабинета шайба. Извадете маркуча за нивото на водата , като я издърпате внимателно извън ваната. Повдигнете ваната напълно от кабинета.

12

носите чифт работни ръкавици и поставете ръката директно на върха на лагера на вътрешността на ваната. Натиснете ръката си надолу и поп стария лагер от ваната . Почистете интериор и екстериор на ваната , където новия лагер ще определи с хартиени кърпи.

13

Нанесете слой грес върху нова вана лагер гумена част . Поставете лагера в трюма от външната страна на ваната , докато натискате и го завъртите в лагера , докато се изравни с ваната.

14

Сглобете шайбата Maytag в обратен ред бе лукаво . <Бразилски>

Как да замени Захранващ кабел за LG Air Conditioner

LG произвежда редица различни климатични тела , включително една и две парче модели , както и пано единици. Ако вашият LG уред претърпя неуспех и сте го проследи до захранващия кабел , можете да замен

Περισσότερα >
Как да спечелим една Natural Wood Таблица

A естествена дървена маса е едно чудесно допълнение към почти всеки дом. Много любители и дърводелци предпочитат да изградят свои собствени маса, а не да се излиза и закупуване на един . Това не само

Περισσότερα >