Как да се промени на високо равнище термостат в Кенмор Elite Сушилня

Ако дрехите ви са студени и мокри , когато ги извадите от вашия Кенмор Elite сешоар, високо - граница Термостатът може да бъде повреден . Термостатът се включва нагревателен елемент и го включете в отговор на сигнали от контролите на сушилнята. Когато термостата работи правилно , сушилнята поддържа постоянен температурен диапазон за сушене на дрехите си. Ако не успее , сушилнята не може да започне . Ако тя се стартира , тя не може да се нагрее правилно . А техник може да ви таксува стотици долари, за да се промени термостат на високо равнище в Кенмор Elite сешоар - или , можете да го направите сами . Нещата ще трябва
Nut шофьор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на сушилнята. Изключете подаването на газ, ако това е сушилня газ.

2

Свалете двата шестнадесетичен - болта с шофьор гайка държи долния панел на сушилнята . Изваждане и надолу премахва панела от сушилнята.


3

Премахнете винта - главата от нагревател щита от дясната страна на сушилнята. Издърпайте щита безплатно , и го оставете настрана.

4

Издърпайте двата проводника на разстояние терминали с висока граница термостата . Горна граница термостат се монтира към нагревателя Тръбата между сензора термично изключване и нагревател клеморед . Проводниците , свързани с него са червени с бяла ивица , и черно.

5

Развийте двете шестнадесетичен - винтове , притежаващи термостата към тръбата нагревател. Издърпайте термостата от шахтата .

6

Поставете нов термостат в тръбата нагревател , а след това поставете винтове шестнадесетичен главата в монтажните отвори . Затегнете здраво винтовете.

7

Свържете двата кабела към клемите на термостата. Поставете топлинния щит в монтирането му местоположение. Я закрепете с винта - главата .

8

Плъзнете горния ръб на сушилня панел под предния панел на сушилнята и се люлее обратно на дъното срещу рамката сешоар . Поставете и затегнете двата винта шестнадесетичен - главата .

My Bosch SHU9925 не изпълва

Ако вашите мръсни чинии се трупат , защото вашият Bosch модел SHU9925 потребителите миялна машина не ще се напълни с вода , може да бъде в състояние да реши проблема по своему. Въпреки това, ако един

Περισσότερα >
Как да направим един стол с Books

A стол е идеалното място да седне и да прочете една книга . Библиофили могат да се насладят на един стол за тяхната библиотека или да учат , особено ако тя е изградена от книги. Създаване на книга сто

Περισσότερα >